Jennifer Aniston: Nilai saya sebagai seorang wanita tidak diukur oleh ibu

Bilakah dia akan berkahwin? Adakah dia akan mempunyai anak? Adakah dia mengandung sekarang? Itulah jenis soalan yang telah mengikuti Jennifer Aniston sepanjang kariernya. Kini, duduk bersama dengan Carson Daly HARI INI, dia memberi respons kepada mereka – bukan dengan jawapan, tetapi dengan dia mengambil harapan yang datang dengan soalan.

Jennifer Aniston: Tekanan untuk saya menjadi ibu tidak adil

Ogos.27.201404:50

Aniston berkata, “Saya tidak mempunyai senarai semak seperti perkara yang perlu dilakukan, dan … jika mereka tidak diperiksa, saya telah gagal sebahagian daripada feminisme saya atau menjadi seorang wanita atau nilai saya dan saya nilai sebagai seorang wanita. ” 

Inilah lebih daripada apa yang dia dedahkan kepada Carson: 

  • Semasa mengambil Cabaran Ais Bucket: “Ia hanya terus … ia hanya mempunyai semua tahap penderitaan yang berbeza.”
  • Apabila mengambil peranan filem yang lebih gelap, seperti yang baru dalam “Life of Crime”: “Saya mempunyai banyak keseronokan, kerana saya telah bercabang dan berseronok memainkan watak yang berbeza dan bersembunyi dan pergi ke … anda tahu, ada barang-barang yang lebih gelap, jadi saya teruja dengannya.
  • Pada karier “Kawan” selepas beliau: “Saya berasa sangat berterima kasih kepada evolusi saya dan sejarah saya … Saya tidak akan bertukar untuk apa-apa.”
Gambar: Carson Daly and Jennifer Anniston
Hari ini

Nostalgia amaran!
Mahu melihat lebih banyak lagi dari Aniston dan beberapa “Kawan” nya? Semak letupan ini dari masa lalu dari temubual 1994 pada HARI INI:

Nostalgia waspada! Lihat temuramah ‘Kawan’, 20 tahun kemudian

May.02.201406:48