Bagaimana untuk mendapatkan ais krim percuma (dan menyokong sebab yang baik) di Dairy Queen bulan ini

Dairy Queen mempunyai cara untuk mengucapkan selamat tinggal pada musim sejuk dan menyokong sebab yang baik dengan satu tindakan sederhana: makan ais krim percuma!

Tandakan kalendar anda pada hari Selasa, 20 Mac, apabila semua lokasi bukan mall kedua Restoran Dairy Queen dan restoran DQ Grill & Chill akan memberikan konsonan berkhasiat lembut lembut vanila kecil pada hari pertama musim bunga sebagai sebahagian daripada Konvensyen Bebas Tahunan Keempat Hari.

Dalam Manhattan's First Dairy Queen Location Ahead of the Grand Opening
Tandai kalendar anda – 20 Mac adalah hari kerucut bebas untuk tujuan yang baik di Dairy Queen.Getty Images

Konferen berkhidmat lembut dihadkan kepada satu per pelanggan manakala bekalan terakhir.

Pastikan untuk membawa sejumlah wang, kerana setiap lokasi akan mengumpulkan sumbangan untuk Hospital Rangkaian Kanak-kanak Keajaiban Kanak-kanak tempatan.

Rantaian ini berharap bahawa sejak anda mendapatkan kerucut bebas, anda boleh menggunakan wang itu untuk memberi manfaat kepada hospital kanak-kanak di komuniti anda yang berada dalam rangkaian.

Dairy Queen telah menaikkan lebih daripada $ 130 juta untuk Hospital Rangkaian Keajaiban Kanak-kanak selama 33 tahun yang lalu, menurut kenyataan berita.

Kathie Lee dan Dean Cain meraikan Hari Cone Percuma di Dairy Queen

Mac.20.201700:51

“Hari ini telah menjadi tradisi musim bunga dan tanda bahawa cuaca hangat adalah di atas kita,” kata Maria Hokanson, Naib Presiden Eksekutif Pemasaran, dalam satu kenyataan.

Hari Cone Percuma tahun lepas, yang Kathie Lee Gifford dan tetamu tuan rumah Dean Cain membantu meraikan HARI INI, menaikkan hampir $ 300,000 untuk hospital tempatan.

Pada tahun 2016, bekas pemain NFL Devon Masih dihentikan oleh TODAY untuk membawa Kathie Lee dan Hoda Kotb beberapa kerusi bebas untuk membantu menyokong anak perempuannya Leah, kini 7, yang dirawat dengan kanser di Hospital Rangkaian Keajaiban Kanak-kanak.

“Ini sangat besar, kerana yayasan itu menyelamatkan dan meningkatkan kehidupan kanak-kanak di 170 buah hospital kanak-kanak di A.S. dan Kanada,” kata Still.

Cepat dan pergi ke sini, musim bunga!

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.