Aniston kata Pitt hilang ‘cip sensitiviti’

Dalam wawancara pertamanya sejak berpisah dengan Brad Pitt, Jennifer Aniston berkata dia “terkejut” oleh perpecahan itu dan cuba “mengambil potongan-potongan di tengah-tengah sarkas media ini.”

Aniston merosakkan dua kali semasa wawancara untuk isu Vanity Fair pada hari kiamat, di gerai berita kebangsaan pada 9 Ogos. Kebiasaannya, aktres itu kelihatan seperti berdaya tahan.

“Adakah saya kesepian? Ya. Adakah saya kecewa? Ya. Adakah saya keliru? Ya. Adakah saya mempunyai hari-hari saya apabila saya telah melemparkan pesta sayang sedikit untuk diri saya sendiri? Sudah tentu. Tetapi saya juga sangat baik. “

Dilancarkan di Malibu, Calif., Banglo, pelakon berusia 36 tahun itu mengatakan liputan media dan khabar angin tabloid sukar ditangani – terutamanya laporan bahawa dia tidak mahu memulakan sebuah keluarga.

“Seorang lelaki bercerai tidak akan dituduh memilih kerjaya berbanding kanak-kanak,” katanya. “Saya tidak pernah dalam hidup saya berkata saya tidak mahu kanak-kanak. Saya lakukan dan saya lakukan dan saya akan! “

Aniston memfailkan perceraian pada bulan Mac, memetik perbezaan yang tidak dapat disamakan selepas 4 1/2 tahun perkahwinan. Pasangan ini dipisahkan pada bulan Januari.

Aniston berkata dia sedar akan daya tarikan Pitt kepada Angelina Jolie, “En. dan Puan Smith “bersama-sama, tetapi tidak menyalahkan perpecahan mereka terhadapnya.

“Ia hanya rumit,” kata Aniston. “Terdapat semua peringkat pertumbuhan ini – dan apabila anda berhenti berkembang bersama, itulah apabila masalah berlaku.”

Tetapi apabila gambar yang menunjukkan Pitt dan Jolie bersama anaknya yang berusia 3 tahun, Maddox, di pantai di Afrika diterbitkan, bintang mantan “Friends” itu berkata, “dunia terkejut dan saya terkejut.”

Dia juga terluka oleh fesyen yang tersebar di majalah W – konsep Pitt – yang menunjukkan pelakon dan Jolie sebagai pasangan bernikah 1960-an.

“Ada cip sensitiviti yang hilang,” kata Aniston mengenai Pitt.

Kata Aniston: “Saya tidak tahu apa yang berlaku. … Saya rasa seolah-olah saya cuba berjongkok dan mengambil bahagian di tengah-tengah sarkas media ini. “

Jika tidak mahu bercakap buruk dengan Pitt, pelakon itu berkata dia tidak mahu meniru kepahitan perceraian ibu bapanya.

“Saya suka Brad; Saya sangat suka dia. Saya akan mengasihi dia sepanjang hayat saya, “kata Aniston. “Saya tidak menyesalinya, dan saya tidak akan mengalahkan saya.”

“Perkara yang menyedihkan, untuk saya, adalah cara ia dikurangkan kepada klise Hollywood – atau mungkin ia hanya klise manusia.”

Satu lagi laporan palsu, kata Aniston, adalah hubungannya dengan Vince Vaughn, bintang bersama dalam filem “The Break Up.”

“Saya suka banyak orang, tetapi saya tidak suka ‘sama seperti’ dengan sesiapa sahaja.”

Aniston juga tidak kehilangan rasa humornya. Pada rambut pirang Pitt yang baru dicelup, dia berkata, “Billy Idol dipanggil – dia mahu melihatnya kembali.”