Wanita heroik menggantikan bekas teman lelaki kakak dengan kucing dalam foto keluarga

Kita semua akrab dengan langkah-langkah pemulihan selepas pemisahan: penafian, tawar-menawar, kemarahan, penerimaan, harapan dan … menyunting bekas keluar semua gambar lama anda.

Betul kan? Nah, mari kita pertimbangkan yang terakhir pilihan – tetapi budak lelaki, adakah ia membantu.

Wanita's ex-boyfriend replaced with family cat in photos
Bagaimana untuk mendapatkan perpisahan – dengan sedikit bantuan daripada kucing keluarga.Chloe Forsberg

Ketika berusia 27 tahun Chloe Forsberg dari Southampton, England, baru-baru ini berpisah dengan teman lelakinya empat tahun, kakaknya, Emily, 29, melakukan apa yang perlu dilakukan: Dia meninjau kembali foto keluarga penting yang muncul oleh Forsberg dan menggantikannya dengan gambar kucing Forsberg.

“Sepupu saya telah berkahwin dan teman lelaki saya – kami bersama empat tahun – dia berada dalam semua gambar rasmi,” kata Forsberg HARI INI. “Apabila kami memecah enam bulan (selepas majlis perkahwinan), adik saya fikir ia akan menjadi menyenangkan untuk menggantikannya dengan gambar kucing saya. Ia adalah satu jenaka, saya rasa agak buruk untuk mempunyai gambar yang hancur dengan gambar daripada dia, tetapi kakak saya membuatkan saya berasa lebih baik mengenainya. “

Wanita's ex-boyfriend replaced with family cat in photos
Bagaimana comel adalah lelaki yang lembut ini?!Chloe Forsberg

Bahagian yang terbaik? “Ia dilakukan pada Microsoft Paint!” – tiada kemahiran Photo diperlukan!

Foto-foto itu pada mulanya mendapat perhatian dalam talian ketika Forsberg menuliskannya di BBC Radio 1 host Greg James. Jelas gembira, James mengkritik mereka kepada 1.6 juta pengikutnya.

Woof, kucing yang dicintai yang dimiliki oleh keluarga Forsberg, menjadi sebahagian daripada klan ketika Forsberg hanya berusia 10 tahun.

“Kami membesar dengannya,” katanya. Sayangnya, Woof meninggal dunia tahun lalu pada usia 16 tahun.

Bagi bekas teman lelaki Forsberg, dia berkata dia benar-benar dalam jenaka.

Wanita's ex-boyfriend replaced with family cat in photos
Woof bersedia untuk menutupnya.Chloe Forsberg

“Tiada perasaan keras terhadap bekas teman lelaki saya!” Forsberg berkata. “Kami bercakap mengenainya dan kami tertawa. Sesetengah orang menyangka ia adalah satu perkara yang kejam, tetapi dia mendapati ia lucu!”

Anda tahu apa yang mereka katakan: Rakan kongsi datang dan pergi, tetapi cinta dari kucing besar dan kental adalah selama-lamanya.

Kucing ‘bercakap’ kepada pemiliknya, berkata ‘ya’

Mac.26.201801:01

Loading...