Untuk menjayakan dan berkhidmat: Krew-rekrut K-9 ini menangkap lucu

Anak-anak anjing ini dalam latihan untuk berkhidmat dan menjayakan.

Unit K-9 jabatan polis Taiwan telah merekrut enam anak baru untuk menyertai skuad mereka.

Rekrut anak-anak anjing polis yang baru ini ditangkap lucu

20.20.201700:37

Fushin, Schumann, Feida, Yige, AJ dan Liang dilahirkan pada awal Mei.

K-9 puppies recruited by Taiwanese police force
Dari Jabatan Polis Bandar Baru Taipei

Ibu bapa mereka adalah Yellow and Leader, sepasang anjing pengesanan berusia 2 tahun dengan unit K-9 Jabatan Polis Taipei Baru.

K-9 puppies recruited by Taiwanese police force
Dari Jabatan Polis Bandar Baru Taipei

Lapan belas cuties akan dilatih untuk mengikuti cetakan kaki Yellow dan Leader, kebanyakannya sebagai anjing pengesanan dadah.

K-9 puppies recruited by Taiwanese police force
Dari Jabatan Polis Bandar Baru Taipei

Pan Tian lama, kapten K-9 Unit, memberitahu BuzzFeed bahawa anak-anak anjing telah disediakan untuk kerja-kerja pengesanan oleh jurulatih, yang meletakkan narkotik berhampiran makanan mereka sebelum mereka makan, untuk mendapatkan mereka digunakan untuk bau.

Salah satu anak anjing, Fushin, mempunyai potensi untuk menjadi anjing pengesanan darah – itu bermakna dia akan dilatih untuk menghidu darah, walaupun jumlah kecil.

“Fushin sangat istimewa,” kata Pan kepada BuzzFeed. “Dia adalah yang paling dahsyat dan bossiest.”

Taiwan telah menggunakan anjing pengesanan selama satu dekad sekarang. Kebanyakan telah dibekalkan oleh Australia.

Enam cuties ini merupakan sampah pertama anjing yang dibiakkan oleh unit K-9 Jabatan Polis New Taipei City, menurut The Straits Times.

The Taipei Times melaporkan bahawa, sekurang-kurangnya pada masa lalu, hanya kira-kira 1 dalam setiap 4 ekor anjing yang dipilih untuk latihan polis akan menjadi baik. Yang lain pula dipindahkan ke agensi kerajaan lain, atau kadang-kadang disediakan sebagai haiwan kesayangan. (!!!!)

HARI INI mendekati Jabatan Polis New Taipei City, memohon, ya mengemis, untuk maklumat mengenai sama ada Fushin, Schumann, Feida, Yige, AJ dan Liang mungkin menjadi haiwan kesayangan keluarga pada suatu hari – dan jika ya, bagaimana untuk mendapatkan nama seseorang dengan apa yang pasti akan menjadi senarai panjang untuk dipertimbangkan. Kami akan memberitahu anda sebaik sahaja kami mendapat respons.

Dengan semangat kebanggaan kampung halaman, kami ingin menunjukkan bahawa di Amerika Syarikat, kami juga mempunyai pegawai K-9 yang benar-benar hebat.

Ada, seperti K-9 Kiah dan K-9 Leonard di sini, mempunyai faktor tambah ditambah setelah diselamatkan dari tempat perlindungan.

Loading...