TODAY menunjukkan rakan kongsi dengan Vetdogs Amerika untuk menaikkan anak anjing kita seterusnya dengan tujuan

Penambahan terbaru kepada pasukan TODAY adalah sesuatu yang biasa. Sebenarnya, dia tidak begitu luar biasa!

Bukan sahaja anak anjing TODAY terbaru dengan tujuan yang sangat menggembirakan – dia mempunyai misi yang lebih besar untuk memenuhi permintaan dan pelukan yang tidak berkesudahan. (Tetapi kita akan mengambil mereka juga!)

Puppy baru hari ini mempunyai tujuan baru: Untuk membantu wira negara kita

Ogos.22.201603:58

HARI INI teruja untuk bergabung dengan VetDogs, sebuah organisasi bukan untung Amerika yang berusaha untuk mendukung para veteran dan responden pertama dengan berpasangan dengan anjing yang dapat menawarkan sokongan fizikal dan emosi. Misi kuat mereka: “Untuk membantu mereka yang telah berkhidmat di negara kita dengan kehormatan hidup dengan maruah dan kemerdekaan.”

DONATE: Menyokong VetDogs Amerika dalam membuat kehidupan veteran kami lebih baik

Temui Puppy TODAY yang baru dengan Tujuan: Dia comel, dan dia memerlukan nama!

Ogos.22.201606:03

Dengan bantuan Olivia Poff, instruktur pergerakan anjing pemandu, anak anjing Labrador hitam berusia 8-minggu kami akan belajar untuk tumit, datang, tinggal, menolak objek, mengambil barang dan melengkapkan apabila seorang lelaki memerlukan bantuan berdiri atau duduk.

Olivia Poff poses with puppies from the litter.
Olivia Poff memikat dengan anak-anak dari sampah.VetDogs Amerika

Dan itulah permulaan! Setelah dia menguasai kemahiran tersebut, anjing kami akan mempelajari tugas tambahan bergantung pada siapa dia bekerjasama dan keperluan klien. Terdapat lebih daripada 200 tugas yang VetDogs dapat mengajar anjing sebaiknya mendorong, tarik, mengambil dan dipelihara.

Memperkenalkan TODAY's second Puppy With a Purpose
Makmal hitam berusia 8 minggu kami akan berlatih dengan VetDogs Amerika.Samantha Okazaki / TODAY

“Ia memerlukan kesabaran dan pengurusan masa,” kata Olivia mengenai rejim latihan ketat anjing itu. “Ia tidak berfungsi sebagai suis lampu di mana separuh masa anda berlatih dan separuh masa anda tidak. Anak anjing itu belajar 100 peratus masa itu.”

Dan Olivia tahu apa yang dia bicarakan – dia sudah mengangkat enam anak sayang kecil!

Kami akan menghabiskan 16 bulan dengan Olivia dan anak anjing kami sebelum dia pergi untuk mengikuti latihan seterusnya: “Bahagian yang paling baik adalah bahawa anak anjing itu pergi ke arah yang baik, dan anda memberi kesan kepada kehidupan seseorang selama lapan hingga sepuluh tahun selepas itu. “

Melalui program anjing perkhidmatan organisasi, VetDogs melatih anjing pemandu, anjing pendengaran, anjing perkhidmatan, anjing kemudahan, anjing tindanan balas dan anjing perkhidmatan PTSD.

Memperkenalkan TODAY's second Puppy With a Purpose
Anak baru kami tiba di plaza TODAY pagi Isnin.Samantha Okazaki / TODAY

Impak kumpulan telah menjadi global. Beberapa anjing perkhidmatan mereka telah pun menghabiskan masa di Iraq dan Afghanistan, di mana mereka bekerja bersama pasukan kawalan tekanan operasi pertempuran.

Latihan, menaikkan dan meletakkan satu bantuan anjing kos sekurang-kurangnya kira-kira $ 50,000. Tetapi VetDogs tidak bertanggungjawab terhadap pelanggannya, terima kasih kepada pembiayaan dari syarikat luar dan sumbangan individu.

Jadi bagaimana anda boleh membantu? Itu mudah! Pertimbangkan untuk membuat sumbangan, menjadi penagih anak anjing, memegang kumpulan sukarelawan atau sukarelawan dengan VetDogs!