Retriever Golden Retriever Fritz tidak dapat menangkap rehat – atau steak, taco atau donat

Dalam filem “Airplane!” satu watak mendedahkan dia mempunyai “masalah minum” dengan pergi menghirup Gatorade … dan memecahkan semua baju itu. Fritz anjing itu mempunyai masalah yang sama – hanya dalam kesnya, ia adalah “masalah makanan ringan.”

Retriever golden adorable tidak baik untuk menangkap makanan

Mac.24.201501:17

Fritz anjing itu adalah seorang wanita manis yang memakai bandanna, berusia 3 tahun yang tidak dapat menangkapnya – tidak peduli betapa besar merawat itu, tidak kira betapa berhati-hati yang ditujukan kepadanya.

“Fritz Dog adalah saluran YouTube yang merayakan ketidakupayaan unik Fritz untuk menangkap makanan dan sikap positifnya,” ujar pemilik di YouTube. “Walaupun kami dengan penuh harapan menjangka hari ketika Fritz menguasai kemahiran menangkap makanan di mulutnya, kami juga dengan sabar merangkul perjalanan.”

Sudah tentu, pemilik itu telah mengumpulkan kompilasi video lucu (lengkap dengan trek muzik penyegerakan retro) yang memaparkan sorotan-sorotan (atau sorotan?) Dari banyak pengembaraan Fritz yang terkena di muka dengan makanan yang dia tidak melihatnya datang.

The dog who can't catch anything - Fritz Learns to Catch Compilation #1 on YouTube
Akan Fritz selamanya flummoxed dengan terbang makanan?Fritz Dog / YouTube

“Masalahnya seolah-olah mereka terus datang kepadanya dalam pergerakan perlahan,” bercakap HARI INI Matt Lauer Selasa.

Tetapi lihat tajuk video ini: “Fritz Belajar Menangkap Penyusunan # 1.” Adakah mereka cuba memberitahu sesuatu? Bolehkah Fritz mengatasi “masalah makanan ringan”?

Anda perlu menonton video untuk mengetahui!

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.