Polis mengambil ‘pukulan pukulan’ lucu anjing pelari

Ia hanya semulajadi untuk pemilik haiwan kesayangan untuk memahami bahawa kadang kala anjing akan menjadi anjing – dan itu termasuk kerosakan dan kekacauan. Tetapi satu palang berani telah terlalu jauh dan mendarat di belakang bar.

Cape May, New Jersey, polis merampas poket penyangak pada petang Ahad dan menyelamatkannya kerana melarikan diri dari rumah, menurut Jabatan Pos Polis Cape May Facebook.

Pug Shot of runaway dog from Cape May, New Jersey, police department
Pukulan pukulan BeanKredit Michael LeSage

Bean itu ditangkap di sepanjang 1300 blok New Jersey Avenue, kata jabatan polis, sehingga mereka tidak mempunyai pilihan selain membawanya masuk untuk “pukulan pukulan “nya.

Patrolman Michael LeSage, 25, bertindak balas terhadap pelanggaran pelaporan Bean. Menurut LeSage, Bean berlari di sekeliling halaman depan pemanggil apabila dia tiba di tempat kejadian untuk membawanya ke penjagaan.

Panggilan anjing yang hilang sangat lazim, menurut LeSage, dan anjing biasanya teruja untuk pergi untuk tunggangan kereta dengan pegawai. Tetapi punca ini memerlukan penjagaan tambahan.

Pug Shot of runaway dog with Cape May Police Department
Bean, yang ditunjukkan di sini dengan Patrolman LeSage, meletakkan jaminan dalam bentuk cookies!Kredit Michael LeSage

“Bean berlari dan meletakkan dia dua kaki kecil di atas papan berjalan dan melihat saya seperti ‘Saya tidak boleh bangun di sini!’ Jadi saya terpaksa menjemputnya dan memasukkannya ke dalam, “katanya kepada HARI INI sambil ketawa.

“Dia tinggal bersebelahan dengan saya di dalam kereta dan ke stesen, sekurang-kurangnya 50 kaki atau lebih,” kata LeSage. “Dan kemudian saya fikir, ‘Mengapa tidak memberinya lawatan ke stesen?'”

Ketika itulah para patroli yang giat membuat peluang untuk mendapatkan yang hebat dan mengambil “pukulan pukulan” virus Bean, bersama dengan beberapa foto penjara yang lain.

Setelah bersenang-senang, Jabatan Polis Cape May berusaha untuk mencari pemilik Bean melalui media sosial.

Pemilik, yang kemudiannya dikenal pasti sebagai keluarga Hubbard, datang untuk mengambil Bean dari stesen itu malam selepas jiran memberi isyarat kepada mereka untuk pos Facebook CMPD.

Hubbards bersyukur membawa kue untuk LeSage keesokan harinya untuk mengucapkan terima kasih kerana membantu Bean.

“Terima kasih kepada CMPD dari Bean keluarga pey untuk mengambil begitu baiknya,” anak perempuan Hadley Hubbard menulis di jawatan Facebook kemudian hari itu. “Dia tidur nyenyak di rumah selepas petang yang menarik di jalan raya.”

‘Apa cabaran Fluff’ meninggalkan anjing – dan kadang-kadang pemilik – keliru

Jul.05.201801:02