‘Pecs and Pups’ adalah kalendar yang mesti mempunyai faedah penyelamatan haiwan

Kami ingin menarik perhatian anda kepada satu isu penting: Model lelaki tanpa tenggelam memegang anjing yang cantik dan bergaya.

Pengambilan haiwan kesayangan seolah-olah begitu menarik, tiba-tiba, betul?

“Pecs and Pups” oleh Louie’s Legacy Animal RescueMike Ruiz

Kalender amal yang baru, yang dipanggil “Pecs and Pups,” disampaikan oleh Louie’s Legacy Animal Rescue, sebuah syarikat bukan berasaskan di Ohio dan New York.

“Kami mahu orang melihat bahawa menyelamatkan haiwan adalah tindakan heroik, dan perkara yang indah,” pengasas Legacy Louie’s Emily Gear memberitahu HARI INI dalam e-mel.

BERKAITAN: ‘Bilik-bilik hidup sebenar’ memberikan anjing-anjing tempat tinggal yang mengharapkan kehangatan rumah yang selamanya

Untuk jurugambar dan penganjur pit bullet Mike Ruiz, ia kali ketiga dia sukarelawan untuk menembak kalendar Legacy Louie.

Ruiz berkata mesej yang cuba disampaikannya ialah “kami sanggup melakukan apa saja untuk membantu proses penyelamatan haiwan.”

Ini termasuk memaparkan pups yang baik, yang sama ada untuk diterima pakai, atau telah diterima pakai melalui Legacy Louie.

“Kami mahu orang melihat bahawa menyelamatkan haiwan adalah tindakan heroik, dan perkara yang indah,” kata pengasas Legacy Louie Emily Gear.Mike Ruiz

Orang-orang – juga sukarelawan – dipilih sebahagiannya kerana sifat yang diberikan kepada mereka, dan sebahagiannya kerana komitmen mereka terhadap kebajikan haiwan.

BERKAITAN: Kucing Amputee membantu seorang veteran dengan PTSD mencari ‘tujuan di luar keputusasaannya’

Ini termasuk pelakon Brett Azar, yang “memainkan badan telanjang Arnold Schwarzenegger dalam filem Terminator terkini, ‘Terminator Genisys,'” katanya. “Ia adalah badan saya dan mereka komputer menghidupkan wajahnya di atas kepala saya.”

Pelakon Brett Azar ditayangkan untuk kalendar itu.Mike Ruiz

Di manakah kita? Oh, betul – anak anjing! Azar juga memanggil dirinya sebagai “kekasih haiwan besar masa,” yang gembira kalendar ini membantu dia menunjukkan dunia bahawa pengambilan haiwan peliharaan menarik.

“Saya seorang kekasih anjing besar dan orang percaya besar di tempat perlindungan haiwan dan pengangkatan haiwan,” katanya, sambil menambah bahawa dia juga mungkin mencari rumah yang baik.

“Saya seorang,” katanya.

Kalender tahun lepas menjaringkan kira-kira $ 13,000 untuk Legacy Louie. Wang itu membantu penjagaan 1,700-beberapa kucing dan anjing yang tidak menanggung keuntungan setiap tahun.

Hanya untuk memberi anda gambaran tentang apa yang dimaksudkan: Jualan satu kalendar akan mendapat empat anak anjing yang divaksinasi. Tiga kalendar akan membayar untuk menghidupkan atau menghidupkan haiwan kesayangan, sementara “20 kalendar yang dibeli untuk ahli keluarga selama cuti akan memberikan rawatan jantung untuk satu anjing,” kata Gear.

Jadi lihat, anda melakukan perkara yang benar-benar baik, dengan membeli satu kalendar untuk diri anda sendiri. Dan perkara yang lebih baik dengan membeli beberapa dozen.

Lakukanlah, untuk menjadikan tahun 2017 tahun terbaik, untuk anda dan haiwan.