Kucing 35 paun ini adalah untuk sebenar – dan dia mencari cinta BESAR

Tidak, ini bukan ilusi optik. Symba kucing itu benar-benar gergasi ini – dia adalah £ 35 kekalahan.

“Dia mungkin yang terbesar yang saya lihat,” kata Matt Williams, jurucakap Perikatan Penyelamat Humane di Washington, D.C., memberitahu HARI INI dalam e-mel. “Percayalah: Dia besar.”

35 paun cat Symba up for adoption
Pada £ 35, Symba adalah satu cita cinta yang besar.ihsan Penyelamat Kemanusiaan Humane

Kami tidak mahu mengurangkan keseronokan anda terhadap tubuh Symba yang menarik. Tetapi sebenarnya, Symba mempunyai cerita yang sangat menyedihkan untuk pergi dengan saiz besarnya.

Kucing berusia 6 tahun baru-baru ini kehilangan rumahnya ketika bekas pemiliknya pergi ke kemudahan kejururawatan yang tidak membenarkan haiwan peliharaan.

Inilah berita gembira: Symba mempunyai kekayaan yang sangat baik untuk diturunkan di Human Alliance Rescue Alliance. Di sana, kakitangan telah mendapati diri mereka benar-benar terpesona oleh budak lelaki yang sangat besar ini, yang “sangat manis, suka kepada orang ramai, MENCINTA untuk dibesarkan,” kata Williams. “Dia akan membuat haiwan kesayangan hebat untuk seseorang.”

Cinta Symba untuk petting sayang tidak disamakan dengan kesukaannya untuk bersenam.

Kucing lemak Washington kini sihat, tetapi perlu kehilangan kira-kira 15 paun supaya tetap seperti itu – walaupun begitu, seperti kebanyakan kita, dia merasakan sedikit enggan berbuat demikian.

Boleh you help Symba lost about a third of his body weight?
Bolehkah anda membantu Symba kehilangan kira-kira sepertiga beratnya??ihsan Penyelamat Kemanusiaan Humane

Oleh itu, HRA sedang mencari pengadopsi yang mempunyai hati yang besar, bersama dengan disiplin untuk memastikan Symba menjalani diet yang cukup ketat dan menjalani rejimen latihan.

“Seperti yang kita sayangi Symba, sama seperti dia, obesitinya serius,” kata Williams. “Dia benar-benar perlu kehilangan berat badan untuk menjalani hidup yang baik.”

Dan walaupun zaftig Symba membina adalah sebahagian daripada cabutannya, walaupun diturunkan ke #goalweight nya, kucing ini akan menjadi 18-20 pound. Jadi dia masih akan menjadi cutie kolosal, lebih selesa lagi.

Membantu Symba mencapai itu adalah cinta yang besar dan besar.