Kolonel Meow, bintang internet dan kucing paling hebat di dunia, telah meninggal dunia

Kolonel Meow has died, his owner announced.
Kolonel Meow telah mati, pemiliknya mengumumkan.Bret Hartman / Today

Kolonel Meow, kucing pemecah rekod yang menangkap hati Internet dengan rambutnya yang panjang dan menatap sengit, meninggal dunia pada malam Rabu, pemiliknya, Ann Avery mengumumkan dalam sebuah catatan Facebook.

Kolonel Meow
Kolonel Meow, yang memegang rekod Bulu Terpanjang pada Kucing, telah meninggal dunia. Hari ini

“Saya akan menyiarkan lebih banyak butiran apabila saya mempunyai beberapa hari untuk berduka,” kata Avery pada petang Khamis. “Terima kasih banyak untuk pemahaman anda, Minions. Cinta dan sokongan anda bermakna dunia kepada kami berdua. “

Beribu-ribu pengikut Colonel Meow telah membalas jawatan itu, yang telah dikongsi lebih 11,000 kali pada petang Khamis, menyatakan kesedihan mereka dan menawarkan ucapan takziah mereka.

View this post on Instagram

Take a shower today. #LifeCoach

A post shared by Colonel Meow and Friends (@colonelmeowandfriends) on

Pada bulan November, Avery mengumumkan bahawa Kolonel berusia 2 tahun telah dimasukkan ke hospital akibat masalah jantung. Dia telah menjalani pembedahan yang sukar dan pemindahan darah, dia menulis pada masa itu. Dia mengikuti jejak video yang menguap dengan ucapan terima kasihnya atas sokongan pengikut Kolonel Meow dalam masa yang sukar.

A crossbreed Himalaya-Persia, Kolonel Meow naik ke dunia hiburan selepas Avery dan suaminya, Eric Rosario, menyiarkan gambar kucing mereka yang menjengkelkan ke Facebook dan Instagram tahun lepas. Dia tidak lama lagi memperoleh reputasi sebagai diktator yang menakutkan dan pengkhianat yang hebat.

Ogos lepas, beliau turun ke dalam buku rekod sebagai pemenang Rekod Dunia Guinness untuk Bulu Terpanjang pada Kucing.