Kejutan! Great Dane melahirkan 19 ekor anak anjing

Ia adalah rumah penuh di rumah Brandon Terry. 

Apabila Great Dane Dane berusia 3 tahun, Snowy, bersiap untuk melahirkan buat kali pertama pada bulan Oktober, Terry menjangkakan sampah biasa lapan anak anjing. Sebaliknya, Snowy melahirkan 19 anak.

Snowy and her 19 puppies.
Snowy dan 19 anak anjingnya.Hari ini

“Saya menjangkakan mungkin lapan, dan biasanya runtuhan tidak membuatnya, jadi saya sedang bersedia untuk kehilangan satu,” katanya kepada TODAY.com. “Tetapi 19?”

Tiada of the 19 puppies, which are 3 weeks old, has a name just yet.
Tiada satu pun daripada 19 anak anjing, yang berusia 3 minggu, mempunyai nama yang baru saja.Hari ini

Tiga minggu kemudian, semua 19 anjing yang tidak dinamakan kelihatan gembira dan sihat di rumah Terry di York Haven, Pennsylvania. 

“Semua mata mereka baru dibuka,” katanya. “Mereka menjelajah dan mereka saling bermain dengan satu sama lain.”

Walaupun Terry telah menggambarkan keadaan itu sebagai “pengalaman yang mengagumkan,” jumlah sahabat taring telah banyak menimbulkan malapetaka. Dengan isterinya, Aimie, seorang pelajar sepenuh masa, Brandon berkata, dia berhenti kerja terakhirnya dan mengusahakan kerja-kerja “ganjil” separuh masa supaya anak anjing itu diselia dengan betul.

The Terry family plans to keep one of the 19 puppies, and sell the rest for $850 each.
Keluarga Terry merancang untuk memelihara salah satu daripada 19 anak anjing, dan menjual selebihnya untuk $ 850 setiap satu. Hari ini

“Ia mula gila,” kata Terry. “Ia okay minggu lepas, tetapi sekarang minggu ini, mereka mula patah. Anda cuba memberi mereka makanan dan cuba untuk mendapatkannya. Anda perlu menonton di mana anda melangkah. Anda perlu menonton di belakang kaki anda. “

Keluarga Terry merancang untuk memelihara salah satu daripada 19 anak anjing, sementara selebihnya lapan betina dan 10 ekor lelaki dijual untuk $ 850 setiap seorang.

Duke, left, and Snowy, right, are the proud parents of 19 Great Dane puppies born Oct. 26-27 in a singe litter.
Duke, kiri, dan Snowy, betul, adalah ibu bapa bangga 19 anak anjing Great Dane yang lahir 26-27 Oktober dalam satu sampah tunggal. Hari ini

Sebagai seorang bapa kepada Adrianna, 6, dan Kaitlynn, 4, Terry hanya bersyukur kerana sampah itu tidak tumbuh menyerupai filem animasi “101 Dalmatians.”

“Terima kasih Tuhan tidak seperti itu,” katanya. 

Hebat Dane puppy
Hari ini

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.