Kambing ini dengan kecemasan hanya menenangkan ketika dia berada di kostum itik

Sebelum anda ketawa, mengakui: Jika anda seorang kambing yang menderita kecemasan, anda mungkin hanya berasa selesa semasa memakai kostum itik berwarna-warni juga. okey?

Anda tidak pernah tahu.

Bagi Polly yang berumur 6 bulan, yang sebahagiannya buta dan mempunyai pelbagai isu neurologi, itu berlaku. Dan kami sangat gembira mengetahui bahawa dia mendapat satu pasukan di kanser Anarki pusat menyelamat New Jersey yang memahami keperluan uniknya …. Mereka telah mendapati bahawa meletakkan dia di itik itik segera menenangkannya – walaupun dalam momen yang paling cemas,.

Pekerja penyelamat percaya dia merasa terhibur dengan kualiti “memeluk” pakaian itu, yang mengelilingi dan menutup seluruh tubuhnya. Maklum, betul.

“Ada kalanya dia tidak dapat mencari saya dan panik,” Leanne Lauricella, pengasas Kambing Anarki, memberitahu HARI INI. “Saya sering menenangkannya dengan selimut sehingga saya menemui kostum itik. Saya membelinya untuk kostum Halloween yang lucu, dan dengan cepat menyedari kesan menenangkannya terhadapnya.”

Malah, Polly bukan sahaja menenangkan ketika dia memakai pakaian; dia sering tidur.

BERKAITAN: Mainan kegemaran anjing ini ialah Santa. Tonton dia bertemu perkara sebenar!

Dan sejak kambing berumur 6 bulan terpaksa memakai lampin apabila dia berada di dalamnya, orang-orang yang melayani lebih banyak tujuan daripada satu: Ia juga membantu memegang lampin di tempatnya semasa dia bergerak.

“Walaupun saya tidak membuat perarakan di sekitar bandar itu dalam kostum itik, saya membawanya keluar apabila dia memerlukannya,” terang Lauricella.

View this post on Instagram

Oh Polly, you quack me up!

A post shared by Goats of Anarchy (@goatsofanarchy) on

Adakah kita menyebut bahawa dia mempunyai orang yang unicorn juga?

Dia juga mempunyai orang yang belum berkahwin.

Selamat Hari rabu.