Howard Stern dan keluarga meratapi kehilangan bulldog yang dikasihi

Hari yang menyedihkan bagi hakim Amerika “Got Talent” Howard Stern dan isterinya, Beth Ostrosky Stern, yang meratapi kehilangan Bianca, bulldog bahasa Inggeris mereka yang sangat disayangi.

Ostrosky Stern memecah berita itu di Twitter pada hari Selasa, sambil berkata, “kami kehilangan bianca berharga kami hari ini, gadis kecil manis saya, bolehkah anda berehat dengan selamat, saya suka anda selama-lamanya.” 

Suami Howard Stern juga menulis di dalam ingatan Bianca, sambil berkata, “Hari sukar hari ini kawan-kawan saya. Terima kasih kerana semua mesej yang baik. Berikan anjing anda memeluk saya malam ini.”

Bianca telah menjadi sebahagian daripada keluarga Stern sejak tahun 2002, yang dibeli daripada peternak penyelamat. Nama penuh anjing itu cukup menyegarkan: Bianca Romijn-Stamos-O’Connell-Ostrosky-Stern. Romijn-Stamos ditambah kepada peminat Bianca apabila keluarga Stern menjadi dekat dengan John Stamos dan Rebecca Romijn-Stamos, yang telah berkahwin pada masa itu. Apabila Rebecca berkahwin dengan Jerry O’Connell pada tahun 2007, Bianca mengambil alih penambahan pelakon itu. 

Kesopanan Beth Stern / Twitter

Terdapat banyak tweet yang menawarkan ucapan takziah kepada pasangan selebriti termasuk hakim Stern, “Ada Got Talent”, Sharon Osbourne yang menulis tweet, “Maaf untuk mendengar tentang Bianca.        

Pada tahun 2010, Ostrosky Stern menerbitkan “Oh My Dog: Bagaimana Pilih, Melatih, Mengantin, Mengasuh, Memberi Makan, dan Menjaga Kawan Terbaik Anda Baru,” dengan mengatakan bahawa itu adalah “panduan yang saya harap saya mempunyai ketika kami membawa bayi perempuan kami rumah. ” Dalam buku itu, dia menulis bahawa Bianca “sangat memerlukan dari awal. Dia mengikuti saya ke bilik mandi, menonton saya memakai solek, dan ketika saya membuat makan malam, selalu ada benjolan lima puluh empat pon di kakiku.” 

Dengan semua akaun, Bianca adalah ahli keluarga yang dihargai. Dia sering mengiringi Ostrosky Stern pada penampilannya. Anjing itu berada di “The Banks Show Tyra” sebelum pernikahan Stern dan berpakaian untuk acara itu, memamerkan barang-barangnya dalam pakaian pengiring pengantin Ostrosky Stern yang dirancang untuknya. 

Tetapi warisan yang berpanjangan Bianca adalah inspirasi yang diberikannya kepada isteri “Raja Semua Media” untuk menjangkau haiwan yang memerlukan. Sejak mengadopsi Bianca 10 tahun yang lalu, Ostrosky Stern telah menjadi jurucakap rasmi dari North Animal Animal League America (NSALA), sebuah organisasi yang menumpukan kepada penyelamatan, pemulihan dan penggunaan haiwan yang memerlukan dan mempromosikan kesadaran dan pengurangan kekejaman binatang.

Bianca terselamat oleh adik-beradiknya, Apple, Walter dan Leon Bear, semua kucing yang telah diguna pakai menerusi program penyelamatan NSALA. Punca kematian Bianca tidak didedahkan oleh pasangan itu.

Lebih banyak:

  • Penyanyi yang memenangi anugerah Grammy menjadi bintang rock untuk haiwan kesayangan yang memerlukan
  • Kekecewaan Big Barry terhadap ‘America Got Talent’
  • Video: Ibu lumba-lumba meratap betis