Hilary Duff meratapi anjing tercinta dalam jawatan yang menyayat hati: ‘Anda berubah saya selama-lamanya’

Sebelum anda membaca, ambil beberapa tisu – dan jika anda seorang kekasih anjing, ambil beberapa lagi.

Hilary Duff mengucapkan selamat tinggal kepada sahabat anjingnya yang setia, Dubois, pada hari Isnin, dan untuk menghormati sahabatnya yang berkaki empat, aktris itu telah berkongsi penghormatan yang sama dengan bahagian yang indah dan menyayat hati.

“Saya tidak pernah membayangkan diri saya membayangkan apa yang akan kelihatan atau dirasakan pada hari ini,” tulisnya dalam catatan Instagram yang dikhususkan untuk anaknya. “Ia adalah kami dan kami tidak dapat dikalahkan, saya perlu melihat mata berbentuk almond yang indah dan memberitahu anda selamat tinggal hari ini.”

Dan semasa perpisahan yang menyakitkan hati, Duff tidak menyesal.

“Secara jujur ​​saya akan mengambil kesakitan kehilangan anda 10x lebih untuk memilikimu walaupun seperempat daripada masa itu anak dubie saya,” dia meneruskan. “Pertama sekali … terima kasih … kerana menjadi sahabat saya … sesungguhnya anda telah bersama saya walaupun sakit sejati, kebahagiaan dan kegembiraan sejati, kekeliruan dan kekecewaan yang benar dan sekali lagi.”

Bintang “Muda”, yang berkongsi rumahnya dengan dua anjing lain – dan juga anak lelakinya yang berusia 5 tahun, Luca – menerangkan, betapa dekatnya dia dan kolie sempadannya yang tercinta telah bertahun-tahun.

“Anda lebih daripada yang pernah saya impikan sendiri,” Duff menulis. “Saya tidak mengambil langkah tanpa kamu di sebelah saya selama 10 tahun, kamu pelindung saya keselesaan saya, bayangan saya, pemahaman saya tentang semua perkara yang baik dan hangat dan sengit Saya tidak boleh bayangkan rumah ini tanpa bunyi bising, cinta kamu , tenaga anda, senyuman dan ekor anda. “

Kini, ketika dia melihat kembali masa lalu mereka, dia juga menanti masa depan di mana dia pasti Dubois masih akan memainkan peranan penting.

View this post on Instagram

🏡 (heart explosion)

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

“Saya tahu saya akan berpindah ke bahagian lain dalam hidup saya tanpa anda tetapi saya takut saya percaya bahawa anda masih akan menjadi bayangan saya, malaikat saya Tidak ada adjektif cukup besar untuk menggambarkan cintaku kepada anda Dubes. Saya akan merasakan anda setiap hari dalam hidup saya budak lelaki yang manis Saya pernah dalam anjing seumur hidup, bahawa bon istimewa yang tidak semua orang mendapat, dan saya mendapat awak, anda memilih saya, awak adalah kekuatan, anda mengubah saya selama-lamanya. akan melihat anda di hujung pelangi Anak lelaki saya, selamanya terhutang budi kepada anda, Rip Dubois. “

Hilary Duff pada gilirannya dan bertukar dalam siri TVnya, ‘Lebih muda’

Jul.04.201704:04