Hari-hari yang cerah ada di sini! Ketahui fakta-fakta yang menyeronokkan mengenai anak anjing HARI INI dengan tujuan

Olivia Poff adalah wajah biasa untuk penonton hari ini. Dia melatih anjing baru kami dengan tujuan, Sunny, untuk menjadi anjing pemandu. Untuk menghormati kedatangannya ke HARI hari, Sunny bekerja dengan Olivia untuk membawa anda keseronokan fakta-fakta tentang dia.

Hai, fur-riends!

Izinkan saya memperkenalkan diri saya: Nama saya Sunny, dan saya adalah anjing ketiga HARI INI dengan tujuan. Suatu hari, saya berharap menjadi anjing pemandu bagi seseorang yang tidak dapat melihat atau tidak dapat melihat dengan baik. Saya akan mempelajari kemahiran saya dari Panduan Dog Foundation untuk Orang Buta.

Cerah with Savannah Guthrie and Hoda Kotb
Saya suka kawan baru saya!Nathan Congleton / HARI INI

Jika menjadi panduan anjing terdengar seperti pekerjaan yang cukup besar untuk lelaki cantik, jangan risau! Saya akan menjadi lebih besar! Malah, saya hanya berusia 9 minggu sekarang.

Saya dilahirkan pada 2 Januari 2018, dan saya mempunyai tujuh adik beradik. Nama mama saya adalah Muffin. (Dia bukan muffin tetapi seorang kudus untuk menaikkan semua lapan daripada kita!) Dia adalah seorang pelawak Labrador kuning yang cantik, dan ayah saya, Pancho (seorang Labrador hitam), adalah orang yang dipanggil tinggi, gelap dan kacak!

Tonton anjing TODAY Sunny melihat salji buat kali pertama

Mac.08.201800:41

Minggu lepas, semua sauh TODAY mengharapkan saya berlari sendiri untuk menyambut mereka pada hari pertama saya, tetapi saya terkejut! Saya membawa empat saudara kandung saya bersama saya untuk mendedahkan bahawa HARI INI telah memperluaskan anak anjing dengan program tujuan ke empat stesen tempatan di seluruh negara. Kami amat berbangga untuk mewakili segala yang diperlukan untuk menjadi anjing panduan Panduan Dog Foundation atau anjing perkhidmatan VetDogs Amerika untuk orang yang memerlukan.

Berikut adalah beberapa fakta yang menyeronokkan tentang saya: Saya tinggal bersama pelatih saya, Olivia Poff, dan pensijilan emasnya, bernama Cowboy, di Smithtown, New York. Saya mempunyai rumah besar, besar dan rumah penuh mainan. Masa kegemaran saya hari ini ialah tali tiga hala antara sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam.

Olivia Puff and Sunny
Olivia merawat saya dengan baik!Nathan Congleton / HARI INI

Charlie (anjing sebelum ini TODAY dengan tujuan) memberikan saya semua rahsia untuk berjaya, dan saya tidak sabar untuk menerimanya ke perjalanan saya yang akan saya kongsi dengan anda sepanjang tahun dan setengah tahun! Sokongan anda akan membantu Matahari ini bangkit.

Anda boleh kekal sehingga tarikh kepada adik-beradik saya dan saya dengan mendaftar di sini. Amaran: Masa depan saya sangat cerah, anda mungkin perlu memakai warna! 😉

Wags dan ciuman,

Cerah

Mantan anjing TODAY Charlie mengalu-alukan anak anjing kami yang baru, Sunny

Feb.28.201801:58