Hakim Judy membiarkan anjing di ruang sidang untuk mengenal pasti pemiliknya yang sebenarnya

Siapa yang akan mendapat anjing putih kecil itu?

Hakim TV hakim Judy Sheindlin baru-baru ini mempunyai tiga pihak di ruang sidangnya: plaintif, seorang lelaki yang mendakwa Baby Boy adalah dia; seorang defendan, yang membeli anjing itu untuk $ 50 di luar jalan, dan dengan tegas tidak bersetuju bahawa lelaki itu adalah pemilik anjing yang betul ini; dan kemudian ada Baby Boy sendiri, arbiter muktamad di sini.

Walaupun undang-undang mengenai hak penjagaan haiwan kadang-kadang boleh menjadi agak rumit, ini terbukti menjadi kes terbuka dan tertutup apabila Hakim Judy membiarkan Bayi Bayi melepaskan diri di ruang sidangnya.

Di dalam klip itu, yang telah dilihat lebih daripada 3 juta kali, anjing itu dengan gembira melepak dirinya sendiri di plaintif. Dengan paparan penyayang ini, Hakim Judy memberi arahan kepada lelaki itu untuk mengambil anjing tersebut dan membawanya ke rumah.

Hakim Judy lets dog decide who his real owner is
Plaintif merobek selepas anjing itu berlari kepadanya.Youtube

“Ini bermakna segala-galanya di dunia kepada saya,” kata lelaki itu sambil menangis dalam wawancara pasca pendengaran. “Ini seperti anak saya.”

Hakim Judy kepada orang tua: Memperbaiki bakat alami anak Anda

Oktober.06.201604:15

Dan hanya peringatan yang mesra: Terdapat banyak anjing yang boleh pergi! Semak tempat perlindungan dan kumpulan penyelamat tempatan anda jika anda ingin seorang teman berbulu anda sendiri.

Loading...