Chelsea Handler kehilangan anjing tercinta: ‘Saya tidak tahan menentangnya lagi’

Hari selepas rundingan tunjuk ajar dan pelawak Chelsea Handler yang diposting di Instagram mengenai anjingnya masalah buah pinggang Tammy, dia mengemas kini peminatnya pada hari Jumaat bahawa dia terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada teman anjing mabuknya selepas dua tahun bersama.

“Saya kehilangan beruang saya hari ini,” tulis Handler. “Dia bergelut dan saya tidak tahan untuk bertarung lagi.”

Pengendali mengamalkan bayi bulu – yang mempunyai akaun Instagram sendiri – dua tahun lalu, katanya. Tammy juga mempunyai hashtag, #TeamTammy, untuk jawatan tentang dia yang dibuat oleh orang lain di Instagram.

Dalam kisah pengenalannya, anjing itu menyatakan bahawa dia pada asalnya merupakan anjing jalanan dari Mexico yang telah menemuinya “selama-lamanya mama” di Handler, dan dia kini “menghabiskan matahari terbenam dalam hidup saya di barat Bel Air.”

https://www.instagram.com/p/BSey6VwARkW

Sepanjang empat bulan kehadiran Instagramnya, Tammy berjaya mengatasi hampir 20,000 pengikut. Dalam satu jawatan, dia juga meraikan kejayaannya.

https://www.instagram.com/p/BWgYpCvA4fJ

Tetapi sementara Tammy memainkan kerajang itu kepada Insta-lelucon yang mungkin ditulis oleh Handler sendiri, pada hari Jumaat, bintang televisyen sedihnya menceritakan semua cara Tammy telah menjadi bayi bulu penyayangnya, bersama anjing lainnya, Chuck.

“Jika pintu saya ditutup, dia tidur di luar bilik saya seperti pengawal keselamatan,” katanya. “Anjing memberi anda sesuatu yang tidak pernah anda ketahui hilang, saya sayang, beruang, terima kasih kerana menjadi gadis seperti itu, saya akan mendapat anjing lain yang memerlukan rumah dan ia akan mengingatkan saya setiap hari betapa saya merindui anda. “katanya.

Hari sebelum lulus anjing, Handler telah menyiarkan gambar Tammy yang melihat keluar dari tingkap dengan balutan kain kasa di sekeliling kakinya, dan menyiarkan, “Seluruh keluarga saya hancur. Miskin @realtammyhandler menyembuhkan kegagalan buah pinggang sambil mengingati masa yang lebih bahagia … Berjuang seperti beruang, beruang. “

https://www.instagram.com/p/BXq-ukpAATW

Mengenai suapan Tammy, akaun Instagram berkata, “Dengan hati yang sangat berat, kami harus memaklumkan kepada anda tentang kelewatan beruang kekasih kami, Tammy. Dia hidup sepenuhnya dan tidak pernah membiarkan perjuangannya membawanya. , Tammy, dan kami akan merindui kamu dengan penuh kasih sayang, tolonglah dia dan mama itu dalam fikiran dan doa malam ini. Selamanya dan sentiasa, Team Tammy. “

https://www.instagram.com/p/BXGjhFQgBh-

Tammy kerap dipaparkan di set Handler, dan terselamat oleh Chuck, anjing lain Handler.

Beristirahat dengan tenang, beruang kecil manis!