Apabila Sunny bertemu dengan Charlie! Puppy HARI INI yang baru itu menghentamnya dengan pendahulunya

Sediakan untuk kelebihan keterlaluan, kerana anjing KELUARGA hari ini, Sunny, telah bertemu dengan bekas anak anjing Charlie untuk pertama kalinya!

Sejak diperkenalkan sebagai anak anjing ketiga TODAY dengan tujuan pada hari Isnin, Sunny telah menyesuaikan diri dengan kehidupan di Studio 1A – dan dia pasti mempunyai banyak soalan untuk Charlie.

Mantan anjing TODAY Charlie mengalu-alukan anak anjing kami yang baru, Sunny

Feb.28.201801:58

Sunny adalah latihan untuk menjadi anjing pemandu dengan bantuan Panduan Dog Foundation, organisasi kakak VetDogs Amerika. Sunny bekerja dengan pengajar yang sama yang melatih Charlie: Olivia Poff.

HARI INI puppies Sunny and Charlie
Kawan baru? Pasti.HARI INI

Poff melatih Charlie untuk berkhidmat sebagai veteran Tentera Udara A.S. Stacy Pearsall, dan kini dia menyediakan Sunny untuk berkhidmat kepada remaja yang cacat penglihatan.

“Olivia melakukan pekerjaan yang hebat dengan Charlie, jadi Sunny berada di tangan yang baik,” kata Pearsall pada pameran itu Rabu. “Kami sangat berharap untuk melihatnya berkembang dan matang dan menjadi anjing perkhidmatan juga.”

Carson Daly with TODAY puppies Sunny and Charlie
Mereka terikat begitu cepat (dengan bantuan dari Carson).HARI INI

Pearsall berkata dia “tidak dapat membayangkan hidup tanpa” Charlie, dan kami yakin bahawa orang istimewa akan mengatakan perkara yang sama tentang Sunny sebaik dia melengkapkan latihannya.

HARI INI puppies with a purpose Sunny and Charlie
Anak-anak ini gembira berada di Studio 1A!HARI INI

Oleh kerana adik-beradik Sunny telah pergi ke stesen NBC di Los Angeles, Boston, Atlanta dan Baltimore, dia pasti sangat gembira kerana Charlie mengelilingi untuk memberi kesejahteraan.

Kedua-duanya jelas memukulnya! Mereka telah mengejar, jatuh dan mengikat jalan ke persahabatan yang akan berlangsung seumur hidup.

Bagaimana panduan anjing mengubah 2 kehidupan orang untuk lebih baik

Februari.26.201803:33

Anda boleh tetap up to date pada Sunny dan semua adik-beradiknya, juga dikenali sebagai #TODAYPuppySquad, dengan mendaftar untuk kemas kini di sini.