Anjing terjebak di tempat perlindungan selama hampir 3 tahun tanah di Tinder untuk mencari cinta sejati

Sukar untuk mencari cinta. Itu benar sama ada anda seorang manusia, atau anjing perlindungan. Jadi seperti hati kesunyian yang lain dalam era ini, Henry yang memburu adalah pada Tinder.

Dan dia mempunyai beberapa garis pembukaan yang baik (disebarkan, tentu saja, melalui pembantu manusia):

“Hello hooooouuuuuman! Nama saya Henry, tetapi anda boleh menghubungi saya ‘lelaki baik’.”

“Netflix dan Nuzzles?”

Haiwan shelter puts dog on Tinder to help him get adopted.
Ini adalah profil Tinder Henry.Penyelamatan Arkib Haiwan

Miranda Morrison adalah orang yang meletakkan Henry pada aplikasi kencan – menyenaraikan umurnya 23 tahun, yang kurang tepat pada tahun-tahun anjing.

Sebagai tambahan kepada penyusun permainan anjing, Morrison adalah tingkah laku anjing dan koordinator pengayaan Penyelamat Arkib Haiwan di Columbus, Georgia. Henry telah berada di tempat perlindungan Binatang tanpa bunuh selama hampir tiga tahun sekarang, yang telah memberi Morrison banyak masa untuk berkembang sangat gemar kepadanya.

“Dia adalah anjing kegemaran saya di tempat perlindungan,” kata Morrison HARI INI.

Haiwan shelter puts dog on Tinder to help him get adopted.
Henry suka keluar dan kira-kira, tetapi dia juga gembira bersenang-senang di sofa.Penyelamatan Arkib Haiwan

Ini kerana alasan yang baik.

Henry adalah budak lelaki yang menyayangi orang dan anjing lain. Dia suka berenang, dan hidup untuk tunggangan kereta. Henry menikmati pendakian dan “suka untuk keluar dan pergi pengembaraan. Selepas hari yang panjang dia berpuas hati untuk berpelukan di sofa dan menonton TV dan merengkuh dengan anda,” kata Morrison. “Saya boleh pergi dan pergi mengenainya.”

Morrison juga berfikir melalui tarikh sempurna Henry: Dia akan dijemput di tempat perlindungan untuk menaiki kereta. Kemudian dia dan tarikhnya akan berjalan kaki yang baik atau berjalan kaki, dengan istirahat untuk berenang. Mereka akan makan tengah hari di atas teres, dan makan di ayam nuggets atau kentang goreng.

“Kemudian pulang ke sofa yang nyaman untuk ruang tamu yang kecil dengan mainan mewah yang berderit, diikuti oleh maraton Netflix dan merpati sebelum tidur di tempat tidur yang nyaman,” kata Morrison, agak bersungguh-sungguh.

Kerana tempat perlindungan mempunyai program peluncuran yang membolehkan orang ramai mengambil anjing penampungan di perjalanan lapangan, dan program fostering yang fleksibel, anda sebenarnya boleh lakukan semua perkara ini dengan Henry, juga sebelum pergi semua.

Haiwan shelter puts dog on Tinder to help him get adopted.
Henry mempunyai kemahiran sosial yang luar biasa.Penyelamatan Arkib Haiwan

Walaupun statusnya yang disahkan sebagai Boy Sangat Baik, dan komitmen perlindungan untuk mencari rumahnya, Henry belum menemui satu-satunya.

Ini mungkin kerana Henry takut sedikit kepada anak-anak kecil, dan kadang-kadang menyerang mereka, yang boleh menjadi sedikit perlawanan.

Tetapi Morrison yakin terdapat seseorang di luar sana yang akan menjadi perlawanan yang sempurna – dan bahawa seseorang itu akan geli untuk mencari anjing sebenar di Tinder.

“Saya samar-samar ingat perkara-perkara bodoh dari Tinder dalam hari-hari saya,” Morrison, yang kini sudah berkahwin, menjelaskan. “Saya fikir saya pernah dipadankan dengan pizza? Saya fikir, bagaimana jika saya membuat profil Henry? Itu bernilai ditembak.”

Haiwan shelter puts dog on Tinder to help him get adopted.
Barisan pembuka kegemaran Henry termasuk “Saya menulis puisi: Roses adalah kelabu, violet berwarna kelabu, semuanya kelabu … kerana saya anjing,” dan “Netflix dan Nuzzles?”Penyelamatan Arkib Haiwan

Profil Henry meningkat pada 29 Disember. Dia mempunyai 14 perlawanan sejak itu.

“Kebanyakan mereka kelihatan gembira,” kata Morrison. “Saya fikir ia adalah kejutan yang mengagumkan apabila Henry menyamar sebagai mesej.”

Anjing and cats on Tinder to find furever home
Sterling boleh menjadi perlawanan purrrfect anda?Projek Haiwan LifeLine

Percaya atau tidak, Henry bukan satu-satunya anjing sebenar yang anda dapati di Tinder. Terdapat juga beberapa kucing sejuk juga.

Karen Hirsch, jurucakap Projek Haiwan LifeLine di Atlanta, memberitahu HARI INI bahawa 22 kucing dan kucing LifeLine naik minggu ini. Mereka telah popular. “Banyak minat dan semangat,” katanya.

Terapi anjing Norbert mempunyai beberapa pelajaran kehidupan untuk berkongsi dalam buku baru

20 Okt.201702:50

Hirsch menyiratkan semangat hingga beberapa perkara. Satu, anjing dan kucing sememangnya menarik.

“Saya juga fikir ia membuatkan orang gembira selepas melihat ramai orang di laman web itu untuk mempunyai anjing comel muncul,” kata Hirsch. “Dan kami mempunyai pertanyaan penyambungan!”

Anjing on Tinder to find adoption match
Beruntung berharap dia akan mendapat cukup bernasib baik untuk mencari rumah.Projek Haiwan LifeLine

Henry belum lagi bernasib baik, di Tinder atau di tempat lain. Tetapi Morrison tetap optimis. Dia tahu yang betul akan datang, dan Henry akan mendapat bahagia selama-lamanya.

“Saya tahu Henry layak mendapat kasih yang tidak bersyarat dan tidak berbelah bagi sepanjang hayatnya. Dia meninggalkan cetakan di hati mereka yang dicintai,” katanya. “Adakah Henry bunyi seperti hound untuk anda?”