‘Anjing memeluk’ yang diterima selepas diselamatkan daripada penyingkiran

“Anjing yang memeluk” yang menghiburkan hati musim panas ini selepas diselamatkan dari tempat perlindungan membunuh telah menemui rumah kekal!

Kala, campuran hound berumur 11 bulan dan Keira, seorang peninju berusia 1 tahun, telah diterima masuk ke sebuah rumah selepas mereka diselamatkan dari tempat perlindungan di pedalaman Georgia pada bulan Julai, hanya dua jam sebelum mereka dikosongkan.

Anjing hugging
Kala dan Keira, sepasang anjing penyelamat yang menghangatkan hati dengan gambar mereka “memeluk,” telah menemui rumah tetap setelah diterima pakai.Angels Among Us Pet Rescue / Facebook

Organisasi Angels Among Us Pet Rescue mengumumkan pada Facebook hari Isnin bahawa dua anak anjing telah diadopsi oleh seorang wanita yang baru-baru ini kehilangan dua anjing tua dan telah membaca tentang cerita Kala dan Keira.

BERKAITAN: George dan Amal Clooney mengamalkan anjing penyelamat

“Ia hanya jatuh bersama,” pemilik baru mereka memberitahu Angels Among Us. “Kami menghidupkan air mata kami dengan kedua-dua anjing muda ini.”

Gambar anjing yang menunjukkan mereka kelihatan sedang memeluk disiarkan oleh Angels Among Us di Facebook pada bulan Julai, mencetuskan kecintaan emosi.

Snap itu juga meningkatkan hampir $ 4,000 dalam sumbangan untuk membantu membayar perbelanjaan perubatan mereka.

Keira dan Kala telah tersesat sebelum dimasukkan ke tempat perlindungan Georgia, di mana haiwan-haiwan itu telah ditipu selama tiga hingga tujuh hari sebelum dikucilkan

‘Mengamalkan anjing memeluk’ sebelum diturunkan selepas foto menjadi virus

Jul.22.201500:29

Angels Among Us bekerjasama dengan Etowah Valley Humane Society untuk menyelamatkan anak-anak anjing dan meletakkan mereka dalam penjagaan angkat.

“Semua orang yang baik membuat kita melupakan perkara buruk yang berlaku kepada kita, ” Angels Among Us menulis dalam” mesej “dari kedua-dua anjing.

“Sekarang kita ada keluarga dan rumah untuk memanggil kita sendiri Terima kasih kerana berpegang dengan kami.”

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.