Anjing Megyn Kelly, Basha telah meninggal dunia: ‘Saya mempunyai 14 tahun yang indah dengan dia’

Anjing yang dikasihi Megyn Kelly, Basha telah mati. Host HORIZON Megyn Kelly berkongsi berita sedih Jumaat petang di Twitter.

“Anjing kami Basha meninggal hari ini, saya mempunyai 14 tahun yang indah dengannya, saya sangat sedih, tetapi juga sangat berterima kasih atas cinta yang diciptakan oleh makhluk kecil ini ke dalam hidup saya,” tulisnya di sebelah foto haiwan kesayangannya.

Megyn Kelly peminat TODAY jatuh cinta dengan Basha ketika dia muncul di acara pada bulan Jun untuk menghormati Mengambil Anjing untuk Hari Kerja. Pooch yang comel dibintangkan bersama anjing lain dalam segmen tentang keselamatan hewan peliharaan musim panas.

Petua mudah untuk menjaga hewan peliharaan anda selamat pada musim panas

Jun.22.201805:23

Tetapi ia bukan semua kerja, bekerja, bekerja untuk Megyn dan anjing yang comel. Basha juga menikmati percutian keluarga – walaupun terkejut kadang kala berlaku.

Pada bulan Mac, Megyn membuka kepada peminat tentang kejadian yang tidak dapat dilupakan yang mendapati dia tidak sengaja meninggalkan Basha di rumah yang diduduki oleh orang yang tidak dikenali.

Semuanya berlaku apabila Megyn, suaminya, Douglas Brunt, dan anak-anak mereka tiba di rumah sewa percutian mereka dan terkejut mendapati keluarga lain sudah berada di dalam.

Tidak lama kemudian Megyn dan keluarganya sedar bahawa mereka telah masuk ke rumah yang salah! Mereka dengan cepat keluar dan mendapati sewaan yang tepat – hanya untuk menyedari mereka telah meninggalkan Basha di belakang.

“Anjing kami! Anjing kami, yang telah bersama kami. Kami meninggalkannya – bukti kami ada di rumah pertama. Oleh itu, kita terpaksa melakukan langkah malu kembali ke tempat pertama, “Megyn berkongsi, malu.

Kembali ke rumah pertama, Basha sedang menikmati percutian sendiri. Apabila Megyn kembali untuknya, dia terpaksa meyakinkan orang asing bahawa Basha masih berada di dalamnya.

“Wanita itu seperti, ‘Tidak, tidak ada anjing di sini.’ Dan kami seperti, ‘Mmm, ya ada,'” teringat Megyn. “Dan di sana dia, ratu madame, di tengah-tengah ruang tamu.”

Hati kami pergi ke Megyn dan keluarganya atas kehilangan sedih mereka.