Zendaya menutup troli Twitter, menawarkan pertunjukan pemodelan kepada wanita bersaiz besar yang dibuli dalam talian

Setiap wanita memerlukan BFF kasar yang boleh melangkah untuk mempertahankannya terhadap troll. Dan apabila rakan itu menjadi selebriti yang menawarkan kontrak pemodelan? Lebih baik!

Zendaya, pelakon dan penyanyi yang mempunyai garis fesyennya sendiri, mengingati perniagaannya sendiri, melakukan perkara yang luar biasa, apabila dia terjumpa beberapa penyamun badan yang kejam dari pengguna Twitter @StarpowerXCV pada hari Jumaat.

Tayangan asal telah dipadamkan, tetapi merebut skrin menunjukkan bahawa ia memaparkan satu sisi diri seorang wanita yang tidak bernama – satu muka, satu badan penuh – dengan kapsyen, “Jangan sekali-kali mempercayai separuh teratas memaparkan – wanita lmfao . “

BERKAITAN: Majalah Running wanita mempunyai model bersaiz plus pada penutupnya

Zendaya memutuskan untuk menggunakan platformnya untuk bertepuk tangan pada pencipta meme di hadapan 7.2 juta pengikut, sambil berkata, “Dia baik-baik saja sebagai kepala ke kaki dan bosan (sic) tidak tahu anda ada lelaki saya.”

Dia kemudian meminta pertolongan mencari wanita itu, mengatakan bahawa dia akan menyukai dia sebagai model untuk pakaiannya, Daya oleh Zendaya.

BERKAITAN: Model Ashley Graham muncul dalam edisi baju sukan Sports Illustrated

Twitter, tentu saja, telah melalui! Wanita itu, seorang pelajar yang mengendalikan @_illestCee, menerima sambutan hangat, mengatakan bahawa “menjadi model saiz plus adalah matlamat nombor satu saya.”

(Dan, untuk konteks, terdapat beberapa lagi gambar glamor @ _illestCee. Status model serius!)

Malangnya, @StarpowerXCV terus memudarinya dari jauh. Kami tidak akan menghormati tweet tersebut dengan mencetak semula mereka, tetapi seluruh internet tidak mempunyai apa-apa. Sebagai satu pengguna Twitter dengan jelas meletakkannya, “pembenci tidak pernah berjaya.”

Dan tidak pasti apabila Zendaya terlibat. Terima kasih kerana paparan inspirasi kuasa gadis, wanita – dan nasib baik dengan kerjaya pemodelan, @_illestCee!

Model bersaiz besar: Saya ‘menangis’ apabila saya melihat orang saya menutup

21.20.201503:07