Walmart baru sahaja melancarkan 4 jenama fesyen baru, dan ia sesuai untuk musim bunga

Walmart dikenali dengan tawaran kick-ass mengenai keperluan isi rumah, tetapi adakah anda tahu bahawa mereka juga mendapat bahagian pakaian yang cemerlang? Yep, gergasi runcit mempunyai beberapa persembahan yang sangat mengagumkan, dan mereka menambah kepada repertoar mereka dengan beberapa pelancaran gaya musim bunga yang sassy mulai esok.

Reka bentuk baru dari jenama label peribadi Walmart, seperti Time and Tru (wanita), Terra & Sky (plus), Wonder Nation (anak-anak) dan George (lelaki), semakin teruja untuk hari-hari yang sunnier, dan bahagian yang terbaik adalah, ‘semua sangat berpatutan!

Anda boleh menjangkakan banyak puncak yang mengalir, denim yang menyenangkan, keperluan yang selesa (berfikir tangki dan puncak kapas) dan pakaian renang yang comel dari Masa dan Tru. Dengan koleksi Terra & Sky bersaiz plusnya, anda akan dapat melihat penampilan gaya dan pakaian yang bergaya (puncak keseronokan dan pakaian berstruktur) sempurna untuk sehari di pejabat atau petang hujung minggu yang malas.

Masa & Tru Popover Shirt
Masa & Tru Shirt PopoverWalmart

Barisan Wonder Nation Kids dilengkapi dengan kemeja-T grafik yang cantik, kasut sassy dan pakaian mainan yang selesa untuk anak kecil anda. Akhir sekali, koleksi lelaki George menawarkan gaya kerja segar – berfikir puncak profesional dan kemalasan – yang berfungsi untuk setiap anggaran.

George Men's Oxford

Sememangnya, kami menghancurkan beberapa item khususnya. Berikut adalah gaya yang bergerak ke bahagian atas senarai ping musim bunga kami!

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Terra & Sky Roll Tab 2-Pocket Shirt Dress

$ 19Walmart

Melihat bergaya dan tetap selesa di mana sahaja tidak pernah kelihatan begitu baik!

Terra & Sky Drawstring Two-Pocket Soft Pants

$ 17Walmart

Letakkan ini pada hari-hari malas apabila anda tidak mahu memakai seluar sebenar, tetapi masih mahu kelihatan bergaya!

Peplum Sweater Masa dan Tru Wanita

$ 14Walmart

Sukar untuk memutuskan apa yang paling kita sayangi tentang sweater ini yang comel: warna biru bertenaga atau reka bentuk peplum yang fleksibel!

Masa dan Tru Wanita Bersulam Floral Girlfriend Jeans

$ 19Walmart

Hujan musim bunga membawa … keseronokan, seluar jeans bunga, tentu saja!

Wonder Girls Sandal Jalinan Perempuan,

$ 9Walmart

Anak kecil anda boleh kelihatan seperti bergaya seperti anda dengan sepasang sandal kait fesyen di hadapan sempurna untuk sekolah dan tarikh bermain.

Wonder Nation Shirt’s Striped Woven dengan Tee Graphic

$ 10Walmart

Semua orang suka seorang lelaki, dan kemeja lelaki yang cantik ini datang dengan tee grafik yang menyeronokkan dan baju tenunan untuk boot.

George Men’s Plaid Hibrid Sport Short

$ 17Walmart

Ia tidak terlalu awal untuk mula memikirkan di hadapan untuk seluar pendek musim panas anda yang seterusnya, terutama pasangan yang berwarna-warni!

Kasut Denim Oxford Lelaki George

$ 26Walmart

Lihat tajam di ruang dewan atau bersenang-senang malam dengan sepasang kasut Oxford yang berkelas.

Untuk pakaian musim bunga yang lebih banyak, lihat panduan kami untuk keperluan pembungkus musim bunga anda, jins terbaik yang anda perlukan untuk membeli sekarang dan pakaian renang terbaik dari seluruh web.