Victoria’s Secret menghilangkan kupon-kupon yang telah anda simpan

Mereka adalah sedikit pick-me-up yang muncul di peti mel kami dari semasa ke semasa – kupon untuk pasangan percuma Victoria’s Secret underwear.

Tetapi kupon perhiasan pakaian “pereka percuma” yang terkenal ini tidak lagi. Victoria’s Secret akan berhenti menawarkan baucar kerana mereka tidak baik untuk syarikat itu, menurut Washington Post.

BERKAITAN: Buangkan thong! Seluar dalam nenek tiba-tiba pinggang dan bergaya

Harapannya ialah apabila wanita masuk untuk mengambil undi percuma, mereka juga akan membeli bra atau sebotol minyak wangi. Tetapi ternyata bahawa 40 peratus pelanggan yang menebus kupon tidak membeli apa-apa lagi.

Victoria’s Secret menghilangkan garisan baju renang mereka

Apr.23.201602:56

Selain itu, kupon, bersama dengan diskaun dan tawaran yang kerap, membuat jenama Victoria’s Secret kelihatan kurang eksklusif, kata Stuart Burgdoerfer, eksekutif dengan syarikat induk Victoria’s Secret, L Brands.

“Adakah mereka memandu jumlah? Yeah, “katanya kepada Washington Post, tetapi juga memberi amaran bahawa” anda boleh menjual Mercedes pada diskaun juga … jadi anda perlu berhati-hati tentang bagaimana anda memandu jumlah itu dan apa yang dilakukannya kepada jenama dari masa ke masa. “

BERKAITAN: Katil, Bath dan Beyond mungkin menyingkirkan kupon terkenal mereka

Seluar dalam percuma hanyalah mangsa terbaru kejutan jenama utama Victoria’s Secret tahun ini. Pada bulan April, gergasi pakaian wanita itu memakai pakaian renang dan pakaian, termasuk Uggs, dan ia telah berhenti mencetak katalog Victoria’s Secret Secret.

BERKAITAN: ‘Anda telah membuat kami berasa cantik, seksi dan bangga’: RIP Victoria Secret berenang

Syarikat itu juga memikirkan semula tumpuannya kepada bras di bawah tradisional kerana “bralet” yang kurang berstruktur melambung popularitinya.

Sudah terlalu awal untuk mengetahui bagaimana semua perubahan ini akan dicetuskan, tetapi ada satu perkara yang kami tahu pasti: Ini adalah akhir era yang menyedihkan untuk thongs, hiphuggers dan lelaki percuma. Kami akan merindui anda, kupon percuma “panty”!