Victoria’s Secret memperkenalkan $ 2 juta Fantasy Bra untuk 2015 – lihat sekarang!

Sekarang bulan November di sini, kami sudah mula berfikir tentang Disember – yang bermaksud, bukan hanya musim cuti, tetapi salah satu cermin yang paling menyeronokkan dan glamor di televisyen sepanjang tahun: The Fashion Show’s Secret.

Sama ada anda seorang lelaki atau seorang perempuan, seorang pencinta fesyen atau pengkhianat, ia tidak begitu penting; antara reka bentuk eksentrik dan persembahan muzik, mungkin ada sesuatu untuk menangkap mata anda.

BERKAITAN: Angels kembali! Menatap anda di detik-detik terbaik Victoria Secret Fashion Show

Dan sementara pameran itu mungkin hanya sebulan jauh, Victoria’s Secret sudah bersedia untuk malam besar. Pada hari Isnin, model Lily Aldridge mengumumkan di Instagram bahawa dia akan mengikuti langkah kaki yang terkenal seperti Heidi Klum, Tyra Banks, Claudia Schiffer, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio dan Gisele Bundchen dengan memakai Bra Fantasy tahun ini.

BERKAITAN: Buat pertama kalinya dalam 110 tahun, bra mendapat penambahbaikan utama

Ini amat menarik untuk Aldridge. Walaupun dia telah dilakonkan dalam pertunjukan fesyen selama tujuh tahun yang lalu, Angel veteran tidak pernah dipilih untuk memakai Bra Fantasy sehingga kini.

Bra Fantasy tahun ini dipanggil “Fireworks,” dan sebagai laporan Vogue, ia termasuk 6,500 permata berharga daripada 14 jenis yang berbeza yang ditetapkan dalam emas 18K, serta 375 karat berlian. Dengan begitu banyak permata, bra dianggarkan $ 2 juta, menurut Vogue. Ada yang dijamin banyak glitz dan glam.

BERKAIT: Bolehkah bra Fantasy Victoria Victoria meramalkan pasaran saham?

Jenama perhiasan Mouwad, yang telah membuat nama untuk dirinya sendiri membuat Fantasy Bras sebelumnya, mempunyai penghormatan untuk meletakkan satu ini untuk Aldridge. Dan mencipta karya yang bercahaya dan bercahaya itu tidak begitu mudah. Seperti kata Vogue, ia mengambil masa 685 jam (atau hanya lebih 28 hari setengah) untuk membuat.

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat Aldridge merebak sayap Malaikatnya dan berjalan di bawah catwalk di nombor cantik ini!

BERKAITAN: American Eagle’s Aerie mempunyai wanita yang membeli pakaian tanpa pakaian berus udara

Lingerie yang tidak berprofesi membuat ombak dan menjual besar

Julai.18.201502:41