Vanna White pada trend dia ‘tidak boleh percaya’ dia memakai – dan gaun kegemarannya

Dalam beberapa dekad yang lalu, Vanna White telah merentasi peringkat “Roda Fortune” dengan terlalu banyak gaun gaun dan gaun pesta untuk dikira – bayangkan apa yang kelihatannya alu-aluannya!

Jadi, tidak hairanlah bahawa ratu pertunjukan permainan telah mempelajari beberapa helah apabila datang kepada fesyen, termasuk satu gaya yang tidak boleh dipakai di pertunjukan.

Vanna White, Wheel of Fortune
Vanna White memakai pakaian putih ini pada pertunjukan pada tahun 1980-an.Ron Slenzak

“Kami cenderung untuk menjauhkan diri dari luar bahu,” White, 61, memberitahu InStyle dalam wawancara baru-baru ini. “Saya tidak dapat mengangkat tangan saya ke surat teratas.”

Masuk akal! Dia juga berkongsi tip atasnya untuk memakai kasut tumit tinggi yang tidak membunuh kakinya.

Vanna White, Wheel of Fortune
White memakai pakaian mini ini awal dalam kerjayanya dengan pertunjukan permainan yang popular.Ron Slenzak

“Yang mempunyai platform di hadapan,” kata White, sambil menambah bahawa walaupun gaun yang dipakai di pameran itu kebanyakannya dipinjam, kasut yang dia pakai selalu ada. “Tebak membuat yang baik, tetapi mereka mempunyai kasut tinggi tetapi mereka mempunyai platform 2 inci di bahagian depan, jadi hampir seperti berjalan kaki pada tumit 3 inci dan bukan tumit 5 inci. apa-apa yang lain.”

Lihatlah di sebalik tabir ‘Wheel of Fortune’ dengan Pat dan Vanna

07.07.201604:33

Sudah tentu, trend fesyen datang dan pergi, dan sesiapa yang menjadi tumpuan untuk sementara waktu – White telah menjadi tuan rumah pertunjukan sejak tahun 1982! – tahu bahawa beberapa penampilan harus ditinggalkan di masa lalu.

Vanna White, Wheel of Fortune
Apa rupa ’90an! White memilih baju yang lebih singkat pada hari-hari awalnya di pameran itu. Ron Slenzak

“Pada tahun 80-an ia adalah pad bahu besar,” kata White. “Apabila anda melihat ke belakang pakaian-pakaian itu, seperti saya, saya tidak percaya bahawa saya memakai itu. Terdapat tempoh baju besar seperti gaun Cinderella.

Tetapi dalam semua rupa, White mempunyai satu kegemaran.

Roda of Fortune, Vanna White
Pandangan ini adalah salah satu kegemaran White!Carol Kaelson

“Ada yang saya ingat dengan jelas,” katanya. “Ia berwarna putih dan ia mempunyai bulu merah jambu di bahagian bawah … Saya tidak tahu kenapa pakaian itu bercakap dengan saya, saya fikir ia mengingatkan saya tentang pakaian Barbie yang saya ada ketika berusia 10 tahun.”

“Sukar untuk berjalan masuk kerana tidak ada celah di dalamnya,” katanya. “Tetapi itu baiklah, saya selamat.”

Vanna White, Wheel of Fortune
Satu tangan di pinggul, satu kaki sedikit ke hadapan. Putih menyempurnakan ini sejak bertahun-tahun!Steve Crise

White mempunyai kata dalam apa yang dia pakai pada pameran itu. Biasanya pereka menghantar antara 30 dan 50 pakaian pada satu masa, dan dia memilih kegemarannya daripada mereka, katanya. Dia bersandar ke arah tanpa lengan, yang bermaksud toning tangannya telah menjadi rutin pra-pertunjukan.

“Saya juga mempunyai dua 10 lb berat di studio, dan biasanya sebelum pertunjukan saya melakukan 50 repetisi,” katanya. “Lengan saya telanjang dan saya mahu mereka kelihatan baik jadi ia jenis pam untuk acara itu. Tidak ada yang benar-benar tahu itu.”

Vanna White, Wheel of Fortune
Cantik dalam warna merah jambu! Gaun yang panjang dan gemerlap menjadi tanda tangan tuan rumah.Carol Kaelson

Walaupun sukar untuk membayangkan White melakukan apa-apa tetapi mengubah huruf pada “Wheel of Fortune,” ada jalan lain yang dia akan dengan senang hati mengambil.

“Saya mungkin menjadi agen hartanah,” katanya kepada InStyle. “Saya suka harta tanah – bagaimana mereka membaling rumah, saya suka itu. Saya suka menonton HGTV: ‘Flip atau Flop,’ ‘Pemburu Rumah,’ ‘Rumah Pemburu Antarabangsa’. Saya suka dengan Chip dan Joanna (‘Fixer Upper’). Dia melakukan kerja mengagumkan dan dengan transformasi rumah. “

Roda of Fortune, Vanna White
Maju ke 2017, ketika White memakai gaun hitam ini. Lebih tiga dekad kemudian, dan dia masih kelihatan hebat!Carol Kaelson

Yang berkata, hati Putih jelas akan sentiasa bersama dengan “Wheel of Fortune.”

“Kami mempunyai generasi orang yang menonton rancangan kami,” katanya. “Kami mempunyai anak berumur 100 tahun yang menonton pertunjukan kami, kami mempunyai bayi kecil yang menyaksikan roda mengalir dan menyukai warna-warna. Seseorang hanya menghantar saya video hari ini mengenai anak perempuan mereka yang berusia 1 tahun yang menjerit di hadapan menonton TV persembahannya. Dengan semua perkara di TV sekarang ini sangat menyedihkan, ia menyenangkan untuk mempunyai masa 30 minit masa yang menyeronokkan keluarga. “