Tyra Banks berkata dia hampir kehilangan giginya Victoria’s Secret kerana rambut semulajadinya

Status Tyra Banks sebagai legenda hidup dalam dunia pemodelan tidak memerlukan pengenalan. Dengan kerjaya yang merangkumi lebih daripada dua dekad, semuanya berjalan kembali ke Victoria’s Secret, gergasi pakaian yang membuat Tyra Banks menjadi nama rumah tangga.

Tetapi kini, bertahun-tahun kemudian, Bank memberitahu majalah W bahawa dia hampir kehilangan persembahan giginya yang meletakkannya di atas peta – semuanya kerana penyandang gaya tidak tahu bagaimana melakukan rambutnya.

“Saya terpaksa memikirkan cara untuk memastikan saya kelihatan baik di tempat kerja, kerana saya hampir kehilangan peluang saya di Victoria Secret,” kata Banks, yang baru saja mengeluarkan sebuah buku dengan ibunya berjudul “Perfect Is Boring.” “Saya dihantar ke rumah pada hari pertama kerana pendandan rambut tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan rambut Afrika-Amerika saya, jadi ia kelihatan gila.”

(Sejak itu, Victoria’s Secret telah lebih berfikiran terbuka terhadap jenis rambut dan gaya yang berbeza.)

Mengapa Tyra Banks bersyukur kerana ‘dahinya’

06.06.201702:06

Dia terus menjelaskan bahawa dia “memohon” ejennya untuk mendapatkan Rahsia Victoria untuk memberinya satu lagi tembakan setahun kemudian.

“Saya mempunyai pendandan rambut saya datang ke apartmen saya di Union Square dan mencuci, meniup seterika kering dan rata rambut saya,” kata Bank.

Anda tahu bagaimana orang mengatakan #nofilter tetapi anda tahu ada penapis freakin di pic mereka? Atau mungkin ada pelukan retouching berlaku tetapi mereka berbohong dan mengatakan semuanya mentah & nyata? Nah, pagi ini, saya memutuskan untuk memberi anda rasa yang benar-benar nyata saya. Saya mahu melancarkan bulatan gelap saya dengan teruk! Tetapi saya suka, “Naw, Ty, tunjukkan kepada anda REAL.” Jadi … di sini saya. Raw. Dan di sana ANDA … melihat saya, mengkaji gambar ini. Mungkin anda berfikir, “Siapa, dia kelihatan ROUGH.” Dan jika anda, hebat! Anda layak melihat REAL saya. BENAR-BENAR sebenar saya. #RawAndReal

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tyra Banks (@yryranks) pada

“Dan kemudian saya membalutnya dan meletakkan selendang sehingga keesokan harinya, ketika saya sedang dalam perjalanan ke Victoria’s Secret dan melangkah keluar dari teksi dan menghamburkan kepala saya, masuk, membuat solek saya selesai, tidak membiarkan Orang-orang rambut menyentuh saya, pergi ke bilik mandi, menghidupkan wajah saya, memakai lip gloss tambahan dan berjalan di atas set itu. Potong kepada kontrak selama 10 tahun. “

Tyra Banks
“Saya telah dihantar ke rumah pada hari pertama kerana pendandan rambut tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan rambut Afrika-Amerika saya,” kata Tyra Banks kepada majalah W.Jon Levy / AFP-Getty Images

Selebihnya, tentu saja, adalah sejarah. Bank terus menjadi perintis dalam industri, memecahkan tanah untuk model warna yang akan datang.

“Saya wanita hitam pertama di kulit (katalog Victoria’s Secret), saya wanita hitam pertama yang mempunyai kontrak, menjadi Malaikat, memakai Bra Fantasy – semua perkara yang berbeza ini, kerana saya berhenti menderita penderitaan, “tambahnya.

Tyra Banks dan ibunya membina buku baru, ‘Perfect Is Boring’

Apr.02.201804:59

“Dan saya perlu meletakkan topi saya ke Victoria Secret, kerana itu adalah kali terakhir yang saya lakukan – saya bercakap dengan mereka dan berkata, ‘Lihat, rambut saya berbeza, saya perlukan seseorang yang boleh melakukan rambut saya ‘. Selepas itu, mereka mengupah orang yang boleh melakukan rambut saya selama 10 tahun. “

Sekarang itu adalah bos dalam membuatnya.

Bagaimana 1 penata rambut membantu wanita di seluruh dunia memeluk rambut kerinting mereka

08.08.201804:36