Trik ini akan memastikan bahagian atas bahu kekal di tempatnya

Daripada semua item di dalam almari kami, bahagian atas bahu dan gaun memenangi pingat emas untuk kegilaan. Jika rupa itu tidak begitu menarik dan bergaya, kami akan memanggilnya berhenti lama dahulu.

Malangnya, kami melihat helah genius dalam talian dan terpaksa memberikan pusaran – dan ia benar-benar berfungsi! Apa yang anda perlukan ialah hubungan rambut dan pin keselamatan untuk menjaga bahagian atas tepat di mana anda mahu.

Hack gaya ini akan menjadikan bahagian atas bahu di tempat anda

Ogos.02.201700:59

Anda pada asasnya membina bungee yang akan meletakkan di bawah ketiak anda dan menjaga bahu anda sejuk, sama ada anda menjangkau sesuatu dalam beg anda atau mengangkat tangan anda untuk sesuatu dari rak atas.

Apa yang anda perlukan:

  • Hubungan rambut (2)
  • PIN keselamatan (4)
Semua you need to keep your off-shoulder top in place is a few hair ties and safety pins.
Apa yang anda perlukan untuk menjaga kedudukan di atas bahu adalah beberapa ikatan rambut dan pin keselamatan.Anna De Souza

Apa yang akan anda lakukan:

1. Loop satu dasi rambut melalui pin keselamatan.

2. Selamatkan pin keselamatan kedua di bahagian lain tali dasi rambut. Ia akan kelihatan seperti koper bungee dengan pin keselamatan di luar dan elastik di tengah.

Ia's easier than you think!
Lebih mudah daripada yang anda fikirkan!Anna De Souza

3. Pasangkan satu pin keselamatan ke bahagian dalam elastik atau jahitan baju (supaya ia tidak kelihatan dari luar), betul-betul di bahagian depan ketiak anda. Pasang pin keselamatan kedua ke belakang.

Ini bungee goes under your armpit - and it'll prevent your top from riding back up your shoulder.
Bungee ini berjalan di bawah ketiak anda – dan ia akan menghalang bahagian atas dari menunggang kembali bahu anda.Anna De Souza

4. Jangan lupa sisi lain baju!

5. Apabila berpakaian, menenun lengan anda ke atas elastik dan melalui lengan supaya dasi rambut terletak di bawah ketiak anda.

Tidak more tugging and fussing!
Tidak lagi menarik dan merosot!Anna De Souza

Tip Pro: Mencari ikatan rambut yang lebih lembut, dengan ideal tanpa pengikat logam, untuk lebih selesa.

Dan anda sudah bersedia!

Hacks lipat akan menjimatkan bilik apabila anda mengemas

Januari.03.201800:56