Trend tatu yang baru ini mempunyai orang-orang yang mendapat penanda di tempat yang berbau

Tato tidak semestinya bukan untuk jantung yang lemah, tetapi semakin banyak jiwa yang berani telah ditangkap di tempat yang ada sesetengah orang berfikir “gila” dan yang lain berbau “keberanian.”

Tato Armpit telah muncul di seluruh Instagram, meninggalkan beberapa orang yang merengsa dengan kesakitan terpakai dan yang lain merasa terinspirasi. Sesetengah reka bentuk ketiak kreatif yang telah kita lihat termasuk bunga, labah-labah, dan juga jerung.

https://www.instagram.com/p/BVjSCcFA0-z

Walaupun mereka pasti kelihatan menyakitkan, berapa banyak tatu ini benar-benar menyakiti?

Artis tatu profesional, Tessia Elise, yang mempunyai tatu ketiak, mendakwa bahawa mendapat perhatian di tempat yang sensitif itu tidak menyakitkan seperti yang akan difikirkan seseorang. Walau bagaimanapun, ia adalah lelaki yang mungkin mendapat akhir pendek kayu.

“Wanita mencukur ketiak mereka dengan lebih kerap, jadi kami secara beransur-ansur menjadi tidak sedar,” kata Elise HARI INI. “Ia lebih lembut di sana untuk lelaki kerana mereka tidak mencukur di sana seringkali.”

Adakah tatu membantu atau menyakiti pemohon kerja?

September.19.201601:06

Maaf, lelaki. Yang ini mungkin menyakitkan sedikit!

Elise telah membuat segelintir tatu ketiak dan sebenarnya menggalakkan orang ramai untuk mempertimbangkan kawasan itu lebih kerap.

“Ia bodoh, comel dan menyeronokkan,” katanya. “Ia adalah pemula perbualan yang hebat dan orang ramai mendapat ketawa.”

Bagi Instagram yang dibanjiri dengan beribu-ribu tatu ketiak yang menarik, Elise hanya gembira kerana orang memberi ketiak beberapa cinta.

“Orang ramai melihat orang lain melakukannya dan menjadi berani untuk mendapatkan tatu di ketiak mereka, jadi sekarang semua orang menjadi kreatif tentang cara mereka mengekspresikan diri dengan dakwat pada badan mereka,” katanya..

Bagi sesetengah orang, ini mungkin tempat yang sempurna untuk dakwat, tetapi bagi yang lain, adalah selamat untuk mengatakan kerja jarum ini memerlukan saraf keluli. (Hei, anda boleh pergi ke laluan sementara!)