Tonton abang bintang besbol menangkapnya menggunakan 2 pengering rambut

Terdapat sesuatu yang sangat peribadi mengenai rutin kecantikan seseorang. Sesetengah mempunyai 10 langkah dalam proses mereka, sementara yang lain berpegang kepada satu atau dua orang. Sesetengah suka minyak muka, manakala yang lain memilih pelembap. Ada yang menutup mukanya, sementara yang lain menutupi rambut mereka (atau menutup wajah mereka dan rambut).

Dan ada yang menggunakan pengering rambut, sementara yang lain menggunakan … dua pengering rambut?

Rahsia rambut Bryce Harper dari Washington Nationals diturunkan

Apr.12.201800:47

Kumpulan yang terakhir itu termasuk Bryce Harper, pelukis All-Star untuk Washington Nationals dan pemilik bangsawan yang lazat. Kakaknya, Bryan Harper, juga pemain besbol profesional, memberikan kita semua puncak di belakang tabir rutin kecantikan Bryce.

Sebagaimana ternyata, rahsia besar untuk bintang MLB yang mulia, cemburu hanya menggunakan dua pengering rambut. Siapa tahu?!

Dalam klip di atas, Bryan menyelinap ke kakaknya sementara Bryce sedang menggayakan rambutnya di bilik mandi.

Baru York Mets v Washington Nationals
Pernahkah anda melihat kepala rambut yang lebih cantik pada pemain baseball??G Fiume / Getty Images

Inilah caranya kita tahu Bryce benar-benar tidak mengganggu – dia menggunakan pengering rambut Dyson, yang “pengeringan masa depan” mewah yang kini meniup semua orang.

Oleh itu, anda ada, orang-orang. Cara yang sebenarnya untuk menaikkan ante pada permainan rambut anda hanya menggunakan angin yang lebih panas. Bryce Harper mempunyai semua yang digambarkan.

UPDATE: Ternyata video itu adalah aksi promosi untuk memasarkan produk penjagaan rambut. Ia tidak mengubah hakikat bahawa Harper mempunyai rambut yang sangat bagus.

Adakah pengering rambut Dyson baru sekumpulan udara panas?

Apr.29.201601:36