Tindikan bibir palsu adalah cara terkini untuk menambahkan beberapa kelebihan kepada rupa anda

Mengapa komited kepada menindik sebenar apabila anda hanya boleh memakai palsu?

Itulah selebriti yang menyanyi hari ini dengan cincin bibir palsu muncul di mana-mana dari karpet merah ke blog gaya jalanan.

Cara Delevingne
LONDON, ENGLAND – OKTOBER 09: Cara Delevingne dilihat meninggalkan sebuah hotel untuk menuju ke Sidang Kemuncak Wanita di Dewan Cadogan pada 9 Oktober 2015 di London, England. (Foto oleh Neil Mockford / GC Images)Neil Mockford / Getty Images

Rayuan cincin bibir palsu adalah bahawa mereka membiarkan anda melepaskan kesakitan dan ketahanan (dan parut) yang menindik sementara masih menambah unsur yang sejuk untuk pakaian anda. Mereka baru-baru ini telah mendapat populariti dengan selebriti seperti Cara Delevingne, yang melangkah beberapa kali pada bulan lalu memakai aksesori sementara.

View this post on Instagram

Thank you @chanelofficial for a wonderful night X

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

BERKAITAN: Cincin hidung palsu: Dewan Tamron menguji trend cincin septum

Tetapi Delevinge bukanlah satu-satunya selebriti yang mencuba trend ini, Rihanna juga menyiarkan gambar dirinya menyentuh cincin bibir beberapa bulan yang lalu. Penyanyi itu memainkan versi yang lebih rumit daripada Delevenge’s, dengan grill yang dipasang, menunjukkan bahawa cincin bibir dengan mudah boleh menjadi pusat perhatian.

View this post on Instagram

my new bitch by @dollycohen

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

BERKAITAN: Tatu sementara menjadi aksesori fesyen untuk orang dewasa

Dan jika anda masih takut untuk melekatkan sehelai logam dalam mulut anda, walaupun ia bersifat sementara, anda boleh melihat wajah yang sama dengan bantuan solek. Designer Dries Van Noten termasuk cincin bibir palsu sebagai sebahagian daripada solek landasan untuk koleksi Spring 2015. Mereka menyapu pada beberapa pelapik emas di sepanjang tengah bibir dan mendapat getaran roll yang sama bahawa cuff bibir logam tulen atau palsu melepaskan.

View this post on Instagram

❤️ #driesvannotenss15 lips

A post shared by katya lantsman (@maktubmaktub) on

Apa pendapat anda tentang cincin bibir palsu? Adakah anda akan bermain sukan tidak lama lagi?

Adakah hidung berdering? Tamron cuba gaya terbaru

Oktober.14.201502:22