The 25 Pairs Boots Ankle Wanita Bukan Hitam Anda Perlu Untuk Kejatuhan 2018

Apabila musim panas semakin hampir, tiba masanya untuk meletakkan kasut dan kasut musim panas kami di rak dan bersiap untuk jatuh fesyen. Jeans dan baju sejuk. Jaket dan topi. Dan yang paling penting? Boots.

Oleh kerana hemline berfluktuasi dan kelihatan denim datang dan pergi, but buku lali masih kelihatan baik dengan semua itu!

Kemungkinannya, anda sudah mempunyai sepasang kasut lali hitam di almari pakaian anda. Dan sementara kita suka klasik, ada sesuatu yang harus dikatakan untuk menendang pakaian anda jatuh dengan takik dengan sepasang but buku lali yang tidak dijangka. “Butang buku lali yang cerah atau bertenaga boleh benar-benar meningkatkan pakaian dan membuat anda berasa lebih yakin,” kata penyumbang gaya TODAY Bobbie Thomas.

Pakar fesyen dan editor Wit & Whimsy, Meghan Donovan, bersetuju. “Bootie yang berwarna-warni atau bercetak boleh menaikkan keperluan asas pakaian anda dan membuat mereka berasa segar untuk musim baru,” katanya. “Seluar hitam asas anda akan mengambil kehidupan baru apabila dipasangkan dengan bootie baldu burgundy atau bootie dalam cetak leopard yang menyeronokkan!”

Booties berwarna-warni

Tambah pop warna pada pergelangan kaki anda dengan but dan booties dalam warna yang terang dan tidak dijangka. “Musim ini saya mencari sepasang but buku lali merah yang boleh saya pakai dengan jins kegemaran saya dan jaket unta,” kata Thomas. Dari merah jambu cerah hingga mustard kuning atau biru diraja, jangan takut berfikir di luar kotak!

Silent D Careful Stretch Ankle Boots, $ 138, Anthropologie

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Silent D Careful Stretch Ankle Boots

$ 138Antropologi

The “boot sock” trend tidak pergi ke mana-mana, dan lebih mudah untuk dipakai daripada yang anda fikirkan! Sepasang kasut merah seperti ini akan berfungsi dengan sempurna dengan Levi’s vintaj atau skirt mini denim kegemaran anda!

Leith Gillis Stretch Bootie, $ 100, Nordstrom

Bootie Leith Gillis Stretch

$ 100Nordstrom

Bold dan feminin, but buku lali Leith dalam fuchsia bersemangat ini perlu diperhatikan. Pakai mereka dengan ensemble semua hitam untuk pop warna utama.

Boot New Look Pointed Boot, $ 48, ASOS

Jumpa Butik Hitam Baru

$ 48ASOS

Kami telah melihat warna kuning mustard cerah di mana-mana akhir-akhir ini, dan but buku lali ini dari ASOS adalah cara terbaik untuk mencuba trend tanpa melanggar bank. Sukankan mereka dengan jeans yang dipotong atau gaun maxi kegemaran anda.

Boots buku lali kulit, $ 149, & Cerita-cerita lain

Boots buku lali kulit

$ 149& Cerita-cerita lain

But buku lali ini hampir kelihatan elektrik. Berikan mereka sedikit dengan denim gelap dan baju t-selesa untuk menyerang keseimbangan kasual.

ASOS Design Rome Leather Ankle Boots, $ 111, ASOS

ASOS Design Rome Leather Ankle Boots

$ 111ASOS

Tumit sepatu ASOS ini hampir seperti karya seni! Ini warna biru yang kaya tetapi tidak mantap akan kelihatan tajam dengan rok pensil hitam dan kelabu di pejabat, atau dengan lapisan jatuh berwarna-warni pada hujung minggu.

UO Kennedy Heeled Lace-up Ankle Boots, $ 89, Urban Outfitters

UO Kennedy Heeled Lace-up Ankle Boots

$ 89Pengeluar Bandar

UO booties ini adalah ultra-feminin mengambil pada but pertempuran, terutamanya apabila diberikan pucat, merah jambu milenium. Tumit yang disusun bermaksud kaki anda akan kelihatan panjang, jadi pastikan untuk menunjukkannya!

Booties Putih

Salah satu trend kasut kejatuhan terbesar ialah boot buku lali putih. Dengan mengangguk ke mod 1960-an, mereka mendapat sentuhan moden apabila anda memasangkan mereka dengan denim kasual atau seluar yang dipotong. Metallics dan booties yang jelas melengkapkan trifecta neutral baru untuk musim ini.

Butir-butir Butiran Pergigian Awam, $ 56, ASOS

Butir-Butir Butiran Pergelangan Umum Awam

$ 56ASOS

Adakah anda mendapat flashbacks mod tahun 1960-an dengan booties ASOS gila-yang berpatutan? Kita juga. Untuk mengambil masa yang dikemas kini, pasangkannya dengan seluar kaki yang dipotong, luas dan bahagian atas.

Boots Blok Babe, $ 65, Atas

But Heel Boot Heel Boots

$ 65Teratas

Jika anda melihat but buku lali putih tetapi mahu sesuatu yang sedikit kurang inspirasi vintaj, but Top ini mempunyai embossing buaya halus yang memberi mereka kelebihan tambahan.

Booties Metalik

Hari Baru Dominique Metallic Ankle Boots, $ 35, Sasaran

A New Day Dominique Metallic Ankle Boots

$ 35Sasaran

Kami tidak percaya bahawa kami dapati butir-butir buku lali ini di Target untuk hanya $ 35! Cuba memakainya pada malam hari dengan denim gelap kegemaran anda dan atas yang cantik.

Louise et Cie Sonya Pointy-Toe Booties, $ 150, Nordstrom

Booties Louise et Cie Sonya Pointy-Toe Booties

$ 149Nordstrom

Dengan tumit stiletto sedikit lebih tinggi, but buku lali pergelangan kaki ini bukan untuk jantung yang lemah. Berikan mereka dengan penampilan kegemaran anda, atau pakaian mereka dengan seluar jeans teman lelaki dan baju kusat untuk melihat hujung minggu yang sempurna.

Jelas Booties

Jeffrey Campbell Hurricane Rain Booties, $ 60, bop

Jeffrey Campbell Hurricane Rain Booties

$ 60bop

Ya, bot yang jelas! Kami sememangnya terobsesi dengan kasut hujan Jeffrey Campbell ini dengan tumit yang disusun. Pada hari-hari cuaca yang kurang baik, pastikan anda memakai mereka dengan sepasang kaus kaki baru yang berwarna-warni dan memeluk rayuan mereka yang telus!

Booties Velvet

Ah, baldu. Kami suka bahawa trend ini telah tersekat, dan juga Thomas. “Velvet kaya dan kelihatan subur, menjadikannya pasangan hebat dengan trend denim yang diilhamkan oleh vintaj musim ini,” katanya..

Vikki Velvet Boots, $ 48, Circus Oleh Sam Edelman

Vikki Velvet Boots

$ 48Sam Edelman

Anda mungkin terkejut mengetahui bahawa sepasang but buku lali kelabu hampir sama dengan mudah dipakai sebagai hitam. Anda boleh berpakaian mereka seharian atau malam.

Taye Heeled Ankle Boots, $ 72, Sam Edelman

Taye Heeled Ankle Boots

$ 72Sam Edelman

Biru tengah malam biru but buku lali dari Sam Edelman kelihatan lebih mewah daripada harga harga $ 72 mereka.

Kendall + Kylie Kaden Velvet Booties, $ 78, Saks Fifth Avenue

Kendall + Kylie Kaden Velvet Booties

$ 78Saks Fifth Avenue

Bersenang-senang sedikit dengan trend ini dan cuba sepasang kasut beludru yang menarik. Kami membayangkan ini mencari pembunuh terutamanya dengan ensemble hitam dan putih.

Schutz Velvet Ankle Boots, $ 110, The Outnet

Boots buku lali Schutz Velvet

$ 110Outnet

Tidak cukup diraja, tidak cukup tentera laut – but buku lali beludru biru gelap dari Schutz adalah canggih dan unik. Kami sangat menyukai perincian perak pada tumit.

Booty Printed & Patterned

Jika anda ingin mengambil kasih sayang anda untuk warna dan tekstur ke peringkat seterusnya, kami dapati beberapa but buku lali yang unik di cetakan dan corak seperti camo, bunga dan python!

Seychelles Floodplain Ankle Boots, $ 148, Anthropologie

Seychelles Floodplain Ankle Boots

$ 148Antropologi

Ini tidak cukup tahap “Berlian pada Jiwa Sepatu”, tetapi mereka mempunyai sedikit kilauan! Pakai booties Seychelles ini apabila anda mahu meraikan … tanpa sebab sama sekali.

Jeffrey Campbell Siren Ankle Boots, $ 125, Nordstrom

Jeffrey Campbell Siren Ankle Boots

$ 125Nordstrom

Jika anda bertanya kepada kami, cetakan camo tidak akan keluar dari gaya, dan seringkali berfungsi seperti neutral. Anda boleh memakai kasut buku lali gaya ini dengan hampir apa sahaja dan kelihatan sangat bergaya dan moden.

MIA Amore Rosebud Ankle Booties, $ 90, Amazon

MIA Wanita Bootie Rosebud, Black Flores, 7 M Amerika Syarikat

$ 90Amazon

Di manakah semua wanita bohemian kami? Butang buku lali bersulam bunga ini berasa seperti sesuatu yang anda mungkin melihat Stevie Nicks memakai lawatan dengan Fleetwood Mac.

Brinley Co Side-zip Ankle Boots, $ 45, Walmart

Brinley Co Side-zip Ankle Boots

$ 45Walmart

Kami sukakan but buku lali pergelangan kaki rendah dari Brinley Co yang menggabungkan keupayaan sepanjang hari dengan sedikit sass.

Selamanya 21 Glen Plaid Ankle Boots, $ 33, Selamanya 21

Selamanya 21 Glen Plaid Ankle Boots

$ 33Selamanya 21

Ia tidak akan jatuh tanpa sedikit kotak-kotak. Kasut-kasut yang boleh dipercayai ini dari Forever 21 akan memberikan pakaian seragam harian anda dengan kejutan serius tenaga musim luruh.

Booties Barat

Gaya Barat adalah salah satu trend terbesar tahun ini, jadi kami menggalakkan anda untuk bersandar ke dalamnya!

Soto Boots Janis Ankle Cowboy Boots, $ 75, Amazon

Soto Boots Boot Ankel Boots Janis Wanita

$ 75Amazon

But kaki pergelangan kaki ini akan kelihatan bergaya dengan segala-galanya dari seluar jeans kurus hitam dan baju besar ke pakaian mini dan pakaian ketat.

Matisse Vegan Going West Ankle Boots, $ 88, Orang Percuma

Matisse Vegan Going West Ankle Boots

$ 88Orang Percuma

Untuk semua cowgirl bandar di luar sana, but buku lali ini adalah untuk anda. Gayanya adalah barat, tetapi fabrikasi croc-embossed hijau gelap berkilat rapi dan moden.

Betty Boots Ankle Boots, $ 70, Top

Betty Boots Ankle Boots

$ 70Teratas

Mudah dan neutral, kasut barat ini dari Top adalah pilihan sempurna untuk seseorang yang mahukan sedikit sesuatu yang berbeza dalam kasut jatuh mereka tanpa mendapat juga gila.

Jane dan Shoe Ankle Boot Kara, $ 90, Amazon

Jane dan Kara Light Blue Denim Ankle Size Boot Saiz Wanita 8

$ 90.00Amazon

Mint hijau dan barat? Butang pergelangan kaki yang berpatutan ini hanya cukup berbeza untuk mengambil kejatuhan anda ke peringkat seterusnya.

Band of Gypsies Jericho Bootie, $ 109, Nordstrom

Band of Gypsies Jericho Bootie

$ 109Nordstrom

Gancu tali pinggang adalah ciri yang menonjol dari band-band Gypsies boots buku lali ini, dan kami akan membiarkan mereka bersinar di bawah aliran, midi bunga bermusim atau gaun maxi berlapis dengan jaket denim.