Tetamu dan pasangan berdandan dalam watak untuk perkahwinan bertemakan Disney yang ajaib

Ambil pen dan kertas, peminat Disney – ini adalah satu perkahwinan yang anda ingin ambil perhatian.

Jason Bitner dan Garrett Smith of Chicago mengikat tali pada bulan Ogos dalam majlis bertema Disney yang bertemakan, yang menakjubkan, dan foto-foto yang menakjubkan oleh jurugambar Tiffany Brandt menunjukkan bahawa fanatik filem akan bertambah.

Jason Bitner and Garrett Smith channeled Woody and Buzz in costume ...
Jason Bitner dan Garrett Smith menyalurkan Woody dan Buzz dalam kostum …Tiffany Brandt

Tetamu pergi dengan tema, tiba berpakaian seperti Moana, Rapunzel, Mickey Mouse dan pelbagai watak berwarna-warni lain.

... and then again with their suits!
… dan kemudian lagi dengan pakaian mereka!Tiffany Brandt

“Saya sangat gembira dan terkejut dengan berapa banyak orang yang berfikir dan terperinci memasuki kostum mereka,” kata Smith kepada HARI INI. “Ia menyentuh kerana tidak semestinya mudah untuk memikirkan kostum, terutama sekali yang berpotensi untuk bekerja di musim panas Chicago apabila ia adalah 95 darjah dan lembap dan orang-orang melakukan itu, yang benar-benar menyentuh.”

Bitner menjelaskan bahawa para tetamu tidak diberikan watak-watak tertentu, tetapi pasangan itu menasihatkan pesta-pesta ke tempat-tempat yang lebih awal.

Setiap table's centerpiece featured decor based on a different Disney movie.
Setiap meja utama menampilkan hiasan berdasarkan filem Disney yang berbeza.Tiffany Brandt

“Kami membina papan Pinterest dengan banyak idea, dengan tahap pakaian yang berbeza, dari mudah menjadi lebih terperinci,” katanya. “Di kampung halaman kami, kami memilih beberapa khidmat Goodwills dan kedai makanan lain yang boleh didapati oleh orang ramai.”

Bagi pengantin sendiri, persembahan mereka adalah kemuncak penerimaan: Mereka berpakaian seperti Woody dan Buzz Lightyear dari “Toy Story,” salah satu kegemaran mereka.

Tetamu showed up dressed as various Disney characters, including Bambi, Snow White, Rapunzel and more.
Para tetamu muncul berpakaian seperti pelbagai watak Disney, termasuk Bambi, Snow White, Rapunzel dan banyak lagi.Tiffany Brandt

“Ramai orang fikir anda boleh berpakaian sebagai putera,” kata Bitner kepada HARI INI. “Itu sedikit lebih klise. Buzz dan Woody adalah satu-satunya (watak) yang seolah-olah masuk akal untuk kita.”

Pasangan itu juga memilih untuk merangkul lagu dinamik “Toy Story” kerana mereka bekerja dengan lancar dengan lagu pertama pengantin lelaki, “You’ve Got a Friend in Me,” dari soundtrack filem.

Jason and Garrett cut their
Jason dan Garrett memotong “Kisah Toy” mereka-kek perkahwinan mereka.Tiffany Brandt

“Saya tahu dengan baik sebelum Jason dan saya bertunang bahawa saya benar-benar mahu menjadi lagu yang saya ada sebagai tarian pertama saya,” Smith berkongsi. Pasangan itu meminta rakan untuk menari sebuah tarian dengan lagu yang menyatu dengan jazz dan bunyi bahasa Sepanyol.

The 6rd Street Beach House in Chicago served as the perfect backdrop of this magical ceremony.
6th Street Beach House di Chicago berkhidmat sebagai latar belakang sempurna majlis ajaib ini.Tiffany Brandt

Rakan-rakan dan keluarga yang duduk di antara meja-meja yang rumit berdasarkan filem-filem animasi yang berbeza, dan kedua-duanya memilih “kekasih” Toy Story, tentu saja, lengkap dengan siluet Woody dan Buzz. Untuk mengatasinya, tempat luaran, 63rd Street Beach House di Chicago, dengan seni bina yang dipenuhi dengan ivy dan pemandangan pantai, mencipta adegan sempurna untuk malam yang terpesona.

The wedding was a colorful array of costumes!
Perkahwinan itu adalah pelbagai pakaian yang berwarna-warni!Tiffany Brandt

Akhirnya, Jason dan Garrett memilih majlis bertemakan Disney kerana Disney bermakna begitu banyak kepada mereka. Mereka kedua-dua peminat membesar, tetapi obsesinya dilahirkan ketika mereka pergi ke Disneyland untuk pertama kalinya beberapa bulan selepas mereka mula bertarikh. Sekarang, rumah Smith dan Bitner dihiasi di Disney.

“Kami mahukan perkahwinan pantai dan kami suka berpakaian dalam pakaian,” kata Smith, sambil menambah bahawa mereka pada mulanya menganggap upacara bertema Halloween. “Kami (menyedari kami) boleh melakukan kedua-dua perkara itu! Perkahwinan kami.”

Cinderella and her prince!
Cinderella dan pangerannya!Tiffany Brandt

“Bila lagi saya akan memaksa seluruh keluarga saya untuk memakai pakaian?” dia ketawa.

Kami berharap kisah cinta mereka akan bertahan hingga ke infiniti dan seterusnya.

Disney World menawarkan makeovers ‘Character Couture’ dewasa untuk puteri-puteri dewasa

Jul.05.201801:25