Tawaran Hari: 40 peratus dari serum rambut dari Kecantikan dengan Twist

Selamat datang ke siri baru kami untuk ping TODAY: Deal of the Day!

Setiap hari pukul 10 pagi EST, kami akan mendedahkan satu perjanjian eksklusif sebanyak 20 peratus atau lebih. Perjanjian ini hanya boleh didapati di laman Facebook HARI INI kami dan akan berlangsung hanya selama 24 jam. Akan ada perjanjian baru setiap hari, jadi pastikan untuk bertindak pantas!

Juga, pastikan anda menyukai halaman Facebook, jadi anda boleh menjadi yang pertama mengetahui tentang tawaran yang anda tidak boleh mendapatkan tempat lain di internet!

Sila klik pautan laman web untuk diarahkan kepada tawaran dari syarikat yang dipaparkan, dan pastikan anda membaca butiran. Syarat dan sekatan boleh dikenakan. Sekiranya anda mempunyai soalan khusus tentang butiran, laman web atau inventori produk, sila periksa dengan peruncit yang membuat tawaran tersebut. Anda boleh mencari maklumat hubungan mereka di laman web.

Urusan Hari: 10 September

Pejabat HARI INI telah merenung tentang trend rambut baru musim panas yang jatuh, rambut kaca. Itulah sebabnya kami teruja untuk berkongsi bahawa hari ini hari ini adalah 40 peratus daripada Kecantikan dengan minyak rambut Amazon Twist.

Serum keajaiban mereka, yang pada asalnya dijual dengan harga $ 45, memanfaatkan kuasa maracuja dan minyak buriti untuk melembutkan dan melicinkan rambut sambil menambah bersinar yang luar biasa – ciri utama tren rambut kaca tersebut di atas.

Terlalu Baik Untuk Benar Minyak Amazon, $ 27 (Asal $ 45), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Terlalu Baik Untuk Minyak Amazon Benar

$ 27Amazon

Sapukan sejumlah kecil kepada rambut basah untuk mengurangkan masa pengeringan dan tambah lapisan perlindungan haba sebelum gaya. Formula ringan berfungsi dengan baik pada semua jenis rambut juga.

Kunci berkilat hanyalah setitik sahaja!