Tawaran Alert: Fon kepala tanpa wayar kegemaran saya yang berpatutan adalah 38 peratus

Apabila saya belajar telefon baru tidak lagi mempunyai bicu fon kepala, saya … tidak teruja. Tetapi kejatuhan terakhir, apabila saya dinaik taraf kepada Google Pixel 2, saya memohon adieu ke bicu fon kepala dan mula mencari carian untuk beberapa fon kepala bluetooth yang layak dan berpatutan.

Sejak itu, saya telah memiliki sekitar lapan pasang fon kepala tanpa wayar. Mereka terdiri daripada sepasang suapan Libratone Q Adapt headphone (yang saya suka) dengan sepasang kamera ringan Senso ringan (yang berguna ketika saya memakai topi keledar).

Tetapi, apabila saya kehabisan pintu, saya masih berpaling kepada pasangan pertama saya yang dipercayai – fon kepala tanpa wayar Jabra Move.

Jabra Move Headphones, $ 62 (biasanya $ 100), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Jabra Pindah Fon kepala Stereo Tanpa Wayar

$ 62Amazon

Sekiranya anda memerlukan sepasang fon kepala Bluetooth yang berkualiti tinggi dan berpatutan, saya akan mencadangkan satu pasangan sekarang, sementara mereka 38 peratus di Amazon.

Pada $ 62, mereka mencuri.

Penerangan produk mengatakan fon kepala Bluetooth menyediakan sehingga 8 jam waktu muzik, mereka ultra-ringan dan dibina untuk bertahan dan kualiti bunyi adalah luar biasa. saya setuju.

Selepas mengambil mereka lebih banyak daripada yang saya dapat mengira, membuangnya ke dalam beg perjalanan untuk perjalanan hujung minggu, dan menjatuhkan mereka di kaki lima, platform bawah tanah, tangga dan jalan (ya, saya kekok), saya dengan yakin boleh mengatakan mereka tahan lasak dan ringan.

Mereka juga fleksibel. Jadi, teruskan, letakkan mereka di atas treadmill (saya telah melakukannya) – mereka akan baik-baik saja. Dan, mereka kelihatan dan berasa anggun – tidak besar.

Selain itu, semasa saya tidak ada jurutera audio, saya mendengar muzik selama sekurang-kurangnya 8 jam sehari dan telah mencuba lebih daripada 50 pasang fon kepala dalam hidup saya. Jadi, saya akan mengatakan kualiti bunyi sekurang-kurangnya hebat, jika tidak “luar biasa.” Mereka tidak membatalkan bunyi bising, tetapi mereka melakukan pekerjaan yang baik dengan mengelak persekitaran anda.

Jabra Move Headphones, $ 62 (biasanya $ 100), Amazon

Jabra Pindah Fon kepala Stereo Tanpa Wayar

$ 62Amazon

Loading...