T-shirt ini mempunyai baju lain yang melekat padanya dan kita sangat keliru

Kami semua mempunyai saat itu berdiri di hadapan almari kami dan bertanya-tanya, “Apa gunanya saya akan memakai hari ini ?!”

Nah, terima kasih kepada kemeja “T-shirt” Balenciaga, perkara-perkara yang lebih mudah: Anda tidak perlu membuat keputusan antara memakai baju T-shirt dan baju biasa lagi. Maksudnya, selagi anda sanggup menggugurkan $ 1,300 untuk mendapatkan baju yang sama-sama.

Balenciaga T-shirt shirt
Memperkenalkan baju “T-shirt.” balenciaga.com

Jenama fesyen Perancis – siapa yang anda ingat dari masa itu mereka cuba menjual $ 2,145 beg Ikea – kini menawarkan $ 1,290 baju dua untuk satu yang sama mengelirukan kerana ia terlalu mahal.

Kemeja yang terbaik boleh digambarkan sebagai hibrid antara baju T-shirt dan butang ke bawah, dan setiap laman web Balenciaga, menawarkan “dua pilihan memakai.” Kami menganggap ini bermakna anda boleh memakai sama ada baju dan membiarkan yang lain menjejaskan anda. Seperti yang kita kehendaki dan diharapkan, betul?

Balenciaga's double shirt
* tercalar kepala mengejar memahami ini *balenciaga.com

Dari bahagian belakang, ia kelihatan seperti kemeja biasa, tetapi dari sisi, ia kelihatan seperti … ini:

T-shirt shirt from Balenciaga
Yup, masih canggung dari sisi.balenciaga.com

Seperti sebahagian besar fesyen yang mengelirukan dalam sejarah baru-baru ini (kami melihat anda, seluar jeans thong), Twitter mempunyai hari yang mutlak kerana fakta bahawa pakaian ini ada. Secara umum, tindak balas mereka adalah dari “Mengapa ?!” untuk, “Ini mesti menjadi jenaka, kan?”

Pasti, anda secara teknis boleh DIY salah satu daripada budak-budak jahat ini dengan menjahit baju kaos untuk baju biasa, dan satu pengguna Twitter sebenarnya.

Tetapi jika anda akan menghabiskan $ 1,290 pada baju, anda juga boleh mendapatkan dua untuk harga satu?

‘Jelas Ibu Lutut-Jeans’: Adakah mereka lutut lebah dalam fesyen?

Mac.15.201702:21