Syarikat Australia kini menawarkan pakaian renang peribadi dengan wajah haiwan kesayangan anda

Kami tahu anda berharap anda boleh mengambil haiwan kesayangan anda dengan anda di mana-mana sahaja. Malangnya, terdapat beberapa tempat kawan-kawan berkaki empat kami tidak boleh pergi, termasuk banyak kolam renang dan pantai.

Nasib baik, produk baru dari Petflair akan membiarkan anda menyalurkan kawan berbulu anda untuk hari matahari dan menyeronokkan – dengan melepa mereka di seluruh badan anda.

Lupakan pakaian basah. Mulai sekarang, ini semua mengenai pakaian haiwan kesayangan.

Syarikat yang berpangkalan di Australia, yang diasaskan oleh pemain polo air Olimpik, mengumpulkan yang berikut pada Kickstarter sebelum melancarkan produk dalam talian. Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat naik gambar haiwan kesayangan anda, dan Petflair akan memperuntukkannya untuk memenuhi pelbagai pilihan reka bentuk untuk lelaki dan wanita, yang berjalan dari $ 59 hingga $ 99.

Tiada apa-apa says
Tidak ada yang berkata “Saya suka anjing saya!” agak seperti … ini.Petflair

Anjing, kucing, arnab … semua haiwan diterima di rumah yang dihormati Petflair.

Jika idea baju renang haiwan menyerang anda sebagai kurang Fido, lebih banyak Fi-jangan, Petflair juga menawarkan tuala dan beg tote.

Seseorang's in a cheeky mood.
Seseorang berada dalam suasana yang nakal.Petflair

Walaupun tidak menafikan saman itu bodoh, mereka adalah untuk tujuan yang baik: Petflair mendermakan 25 peratus daripada keuntungan kepada Pound Paws, amal yang membantu mencari haiwan kesayangan yang ditinggalkan rumah baru.

Dan hei, apa yang boleh menjadi gambar kad Krismas cuter daripada anda dan kembar kembar anda!

Juga filing under Halloween costume ideas.
Juga memfailkan di bawah idea-idea kostum Halloween.Petflair

Apa pendapat kamu? Adakah anda bersedia untuk menjadikan bayi bulu anda menjadi kenyataan fesyen?