Supermodel Cheryl Tiegs pada rahsia kecantikan, kebahagiaan dan kehidupan selepas pemodelan

Cheryl Tiegs menyertai HARI hari Jumaat untuk berkongsi pemikirannya mengenai kesihatan, kecantikan dan kehidupan sejak zamannya sebagai supermodel. Sekarang 68, Tiegs membuka kepada Natalie Morales tentang kebahagiaan, penyesalan dan kunci keindahan.

Menangkap Cheryl Tiegs, supermodel semua-Amerika

Februari.05.201604:43

Perkara pertama yang saya lakukan apabila saya bangun adalah …

Saya tinggal di katil selama kira-kira 15 minit hanya memikirkan impian saya. Saya bermimpi setiap malam, dan saya hanya tinggal dalam keadaan mimpi itu sehingga saya bangun. Dan perkara pertama yang saya lakukan adalah makan. Saya suka minum protein besar pagi ini.

Saya tidak pernah meninggalkan rumah tanpa …

Saya fikir perkara praktikal. Saya tidak pernah meninggalkan rumah tanpa telefon bimbit saya atau kunci saya. Apabila saya meninggalkan rumah, saya telah membuat solek atau tiada solek, dan kemudian saya melupakannya. Jadi saya tidak pernah mengambil apa-apa kosmetik dengan saya.

Perkara terakhir yang saya lakukan sebelum tidur …

Baca. Saya tidak mempunyai televisyen di bilik tidur saya. Dan saya tidak melakukan komputer selepas jam 5 petang.

Potret Of Cheryl Tiegs
Potret model dan pelakon Amerika Cheryl Tiegs ketika ia menonjol untuk liputan majalah May 1974 majalah Sendiri Wanita yang memakai bikini hijau dan putih yang dilucuti bikini atas dan cermin mata hijau.Getty Images

BERKAITAN: Supermodel Veronica Webb mengenai rahsia kehidupan, cinta dan kecantikan

Oleh itu, rutin anda sangat penting untuk anda?

Saya suka rutin. Saya fikir semua orang perlu mempunyai rutin. Saya membuat ayam panggang saya pada malam Ahad, dan itulah ketika saya menjemput rakan-rakan. Mereka suka ayam panggang saya.

Saya perlukan resepi. Apa yang membuatkan ayam panggang anda luar biasa?

Saya tidak tahu, tetapi itu satu-satunya perkara yang saya buat.

Jika saya boleh kembali dan mengubah satu perkara dalam hidup saya, ia akan menjadi …

Saya fikir saya baru-baru ini mengetahui bahawa saya tidak dapat mengawal keadaan atau semua orang. Saya biasa berfikir, “Baiklah, jika orang itu melakukannya seperti cara saya melakukannya, mereka akan menjadi orang yang lebih baik.” Dan ia tidak berfungsi seperti itu. Semua orang berbeza. Dan semua orang mempunyai cara hidup mereka sendiri.

Cheryl Tiegs
WEST HOLLYWOOD, CA – MAC 26: Cheryl Tiegs menghadiri Nathan Turner Merayakan Acara Hicks India di Nathan Turner pada 26 Mac 2015 di West Hollywood, California. (Gambar oleh Amy Graves / Getty Images untuk Nathan Turner)Getty Images

Saya berharap dalam 20 tahun saya…

Saya berharap dalam 20 tahun, saya akan sihat seperti saya sekarang. Dan saya tidak tahu mengapa saya tidak akan menjadi. Dan – dan sangat damai. Saya telah melakukan banyak kerja rohani. Saya telah melakukan banyak yoga, dan kelas, dan belajar, dan berkembang. Dan saya selalu mahu menjadi aktif, tetapi saya tidak mahu menolak sendiri supaya tidak selesa. Saya keluar dengan banyak kenaikan. Dan saya hanya memakai fon kepala saya, dan mendengar muzik, dan saya suka kaki saya di tanah.

Dan pada tahun ini saya akan akhirnya…

Tahun ini saya akhirnya – saya tidak akan menulis buku, jadi jangan tanya saya – saya mahu terus hidup dalam masa ini. Saya telah menjalani hari demi hari, dan kadang-kadang, kerana saya mengalami kecederaan kaki ini, saya hidup sejam. Saya meletakkan semua tenaga saya ke dalam penyembuhan itu.

Kepada saya, kebahagiaan adalah…

Oh, jangan buat saya menangis. Berada dengan anak saya. Dia berusia 24 tahun, dan dia hanya bertunang. Saya boleh berada di bilik bersamanya dan gembira. Kami tidak memerlukan perkara yang besar dan mewah – dia sangat menyeronokkan untuk dibincangkan.

Kepada saya, kecantikan adalah…

Kecantikan adalah mendidik diri sendiri, mendorong diri sendiri, belajar dan berkembang. Nina Blanchard adalah agensi di sini di Los Angeles. Dan dia berkata, “Cheryl, kini anda telah menyelesaikan pendidikan formal anda,” katanya, “Tetapi jangan pernah berhenti belajar dan berkembang, kerana itulah kunci keindahan.”

Cheryl Tiegs
LAS VEGAS, NV – JUNI 01: Model Cheryl Tiegs tiba di Revue Carpet Le Vian Red 2015 di Pusat Konvensyen Mandalay Bay pada 1 Jun 2014 di Las Vegas, Nevada. (Gambar oleh David Becker / Getty Images untuk Le Vian)Getty Images

BERKAITAN: Lauren Hutton mengenai kecantikan, berat badan dan hubungan seks dalam tahun 70-an

Apa yang anda fikir untuk anda adalah pencapaian terbesar dalam hidup anda?

Sudah tentu anak saya, dan membesarkannya. Dia seorang lelaki muda yang baik sekarang. Dan kemudian dalam karier saya pergi sejauh yang saya boleh, dan kadang-kadang mengetuai pek.

Dan ada penyesalan?

Oh. Hanya untuk menamakan beberapa? Ya, saya menyesal. Semua orang mempunyai lebam di jalan raya. Itulah cara anda mengendalikan mereka, dan bagaimana anda berurusan dengan mereka. Ada hari saya bangun sedih; ada hari yang saya bangun begitu gembira saya tidak tahan. Anda tahu, itu hanya kehidupan.

Apa yang anda fikir warisan anda?

Oh tidak. Saya tidak tahu. Anda tahu, saya ingin dianggap sebagai orang yang baik – bijaksana, manis, baik, baik. Saya betul-betul buat. Saya benar-benar berfikir bahawa kebaikan tidak selalu mudah. Kadang-kadang anda bertemu dengan siku anda dan anda hanya mahu menjerit pada orang yang akan datang, tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada semua orang seperti yang saya boleh. Dan seperti yang saya katakan, ia tidak selalu mudah, tetapi itu matlamat saya.

Kami bercakap dengan Veronica Webb sebagai sebahagian daripada “Supermodels HARI INI: Di mana mereka sekarang?” siri.

Model berhenti media sosial, mengatakan ‘itu bukan kehidupan sebenar,’ memberikan sambutan besar

Nov.04.201503:35