Sukan Illustrated mempunyai model berusia 56 tahun dalam isu baju renang tahunan

Sports Illustrated meneruskan perayaan pelbagai jenis badan dalam edisi baju renang tahunannya. Isu ikonik, yang baru-baru ini menjadi tajuk utama untuk memaparkan model “kurva” Ashley Graham, juga termasuk kempen iklan yang mempamerkan wanita berusia 56 tahun bikini untuk peruncit dalam talian Swimsuits untuk Semua.

Sukan Illustrated mempunyai model berusia 56 tahun dalam isu baju renang tahunan

Feb.11.201600:36

Walaupun kempen itu semata-mata – iklan – ia patut dicatat bahawa Graham mendapat rehat besar pertamanya di Sukan Illustrated tahun lepas dalam penyebaran yang sama meraikan #CurvesinBikinis.

Tahun ini, Swimsuits untuk gerakan #SwimSexy All mempromosikan “lengkung percaya”, menggalakkan wanita dari mana-mana umur atau saiz untuk memamerkan badan bikini mereka.

Dan yang mereka lakukan. Philomena Kwao, Nicola Griffin dan Graham menanggung segala-galanya kecuali bikini emas metalik mereka dalam menembak foto yang memberi kuasa yang menunjukkan tubuh mereka yang cantik dan curvy.

Nicola Griffin, 56, in Sports Illustrated's 2016 swimsuit issue
Nicola Griffin, 56, membuat model bikini untuk iklan dalam isu pakaian renang Sukan Illustrated 2016.Swimsuits untuk Semua

Kemasukan Nicola Griffin berusia 56 tahun merupakan tanda positif bagi mereka yang berharap majalah ini akan terus mencetak imej wanita dengan jenis badan yang berlainan ke depan.

BERKAITAN: Model Ashley Graham muncul dalam edisi baju sukan Sports Illustrated

Griffin secara rasmi merupakan model tertua untuk muncul dalam isu baju renang.

“Orang berfikir anda kehilangan rayuan seks anda ketika anda bertambah tua – tetapi itulah mitos; Saya tidak pernah merasa lebih seksi. Saya mempunyai dua orang anak perempuan dan saya bangga, mereka dapat melihat saya kelihatan seksi dan yakin dengan pakaian mandi, “kata Griffin dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Swimsuits for All.

Ashley Graham appears in the Swimsuit Edition of Sports Illustrated
Ashley Graham, yang dicalonkan sebagai ‘Rookie of the Year’ untuk isu pakaian renang 2016 Illustrated Sports, juga muncul dalam kempen Iklan Swimsuits untuk SemuaSwimsuits untuk Semua

BERKAITAN: Model saiz bersaiz besar menjadikan sejarah dengan iklan edisi Sukan Sukan Illustrated

Bagi Kwao, peluang untuk muncul di laman Sport Illustrated sebagai model warna dan keluk wanita telah menjadi monumental.

Philomena Kwao poses for the Swimsuit Issue of Sports Illustrated
Philomena Kwao menimbulkan kempen #SwimSexySwimsuits untuk Semua

“Kempen #SwimSexy merumuskan standard kecantikan dan saya bangga menjadi sebahagian daripadanya. Harapan saya ialah kempen ini menghubungkan dengan wanita dan kanak-kanak perempuan dari semua peringkat umur, jenis badan, kaum dan latar belakang,” kata Kwao dalam pernyataan.

BERKAITAN: Robyn Lawley adalah model bersaiz plus pertama yang ditampilkan dalam Sukan Illustrated: Lihat gambar itu!

Keluaran 2016 Sukan Illustrated swimsuit hits newsstands Feb. 16.

Temui model bersaiz plus Sports Illustrated yang pertama

20.06.201503:01