Sophia Bush mengasihi suara raspynya: ‘Mengapa saya mahu menukarnya?’

Pakai What You Want

Untuk “Pakai Apa yang Anda Ingin” minggu, pelakon dan aktivis Sophia Bush berkongsi kenapa dia suka suaranya – baik secara harfiah dan kiasan. The 2017 TODAY Style Hero berkongsi apa arti imej badan yang sihat kepadanya dan mengapa wanita harus merasa diberi kuasa … walaupun ketika menghadapi troll internet.

Saya suka suara saya. Saya telah berbunyi seperti ini sejak itu, saya fikir, gred kedua. Ia hanya bagaimana saya bercakap. Tidak, saya tidak sakit. Tidak, saya tidak mempunyai sejuk. Saya akan mengambil Ricolas anda, tetapi saya tidak memerlukannya.

Saya fikir ada kecantikan dalam penerimaan diri dan memiliki apa sahaja yang anda ada. Dan saya telah dibuat dengan cara ini. Suara saya terdengar seperti ini. Kenapa saya mahu mengubahnya?

Sophia Bush: Kenapa saya suka suara saya, suara yang lantang

Ogos.03.201701:41

Saya tidak hanya bermaksud suara bercakap saya. Maksud saya suara saya seperti di sebelah kanan dan kuasa saya untuk bercakap fikiran saya dan nyatakan pendapat saya dan berjuang untuk perkara-perkara yang saya percaya.

Sudah tentu, ada tindak balas, terutama sebagai seorang wanita di internet. Tetapi itu tidak penting kepada saya. Saya tidak akan membiarkan beberapa orang yang marah, tidak bermaya duduk di belakang keyboard saya berdiam diri atau menghalang saya daripada bercakap pendapat saya atau mempertahankan orang yang layak. Jika ada, saya rasa ia memberi saya lebih banyak.

Sophia Bush
Ketika datang ke tahap yang canggung, Bush mempunyai perspektif yang sempurna: “Anda memerlukan sedikit itu untuk menjadikan anda orang yang baik apabila anda membesar.”Frazer Harrison / Getty Images

Perkara yang membuat saya berasa yang paling yakin adalah pembelajaran. Pendidikan saya. Saya mengambil undang-undang perlembagaan. Cara kerja sistem undang-undang kami sangat menarik untuk saya. Buku teks saya sangat berat dan jenis ini membuatkan saya ketawa. Seperti, secara literal, berat badan ini sangat penting.

Sesuatu yang lain tidak mungkin mengharapkan saya? Saya melakukan semua pemacu stunt saya sendiri. Saya seorang pemandu yang sangat baik. Saya pukulan yang sangat bagus. Saya telah lama berlalu. Dan saya makanan yang lengkap. Saya tidak takut makan apa-apa.

Sophia Bush
Pintar dan gaya? Itulah sebabnya kami suka Sophia Bush, yang dilihat di Screen Actors Guild Awards di Los Angeles pada 29 Januari. Frazer Harrison / Getty Images

Mempunyai imej badan yang sihat:

Bagi saya, imej badan yang sihat bermakna menerima badan anda. (Ini bermakna) menghargai kerana ia boleh membawa anda dari titik A ke titik B jika anda bernasib baik untuk menjadi sihat, berjalan kaki, mempunyai penglihatan anda, untuk mendapat pendengaran anda. Saya berfikir bahawa kita diajar untuk membenci badan kita tidak kira apa pun. Sama ada mereka besar atau kecil atau tinggi atau pendek atau kurus atau lemak atau apa sahaja. Selalu ada kritikan … Saya fikir kita sepatutnya sedikit lebih baik untuk badan kita dan mengakui betapa sejuknya mereka.

Saya sangat berharap orang akan berhenti bertanya apa yang saya lakukan untuk mengekalkan diri saya dalam bentuk. Saya suka, “Tidakkah kita mempunyai perkara untuk bercakap dengan wanita tentang selain daripada, seperti, rutin kecergasan?” C’mon guys. Langkah itu menjadi takik.

SATU TREE HILL, Sophia Bush, Chad Michael Murray
Imbas kembali! Sophia Bush dengan bekas bintang-bintang (dan bekas suami) Chad Michael Murray pada set “One Tree Hill.” Everett Collection

Pada memeluk yang janggal:

Saya mempunyai pendakap selama tiga tahun, mengatasi pusat alis saya kerana saya tidak faham untuk meninggalkan mereka sendiri, mempunyai jerawat yang dahsyat – senarai itu berlaku. Dan setiap sekali-sekala, saya masih tetap seperti itu. Saya suka, “Apa yang berlaku dengan rambut saya, mengapa saya keluar, saya seorang wanita yang sedang berkembang, apa yang berlaku?” Ia tidak pernah berakhir. Ia hanya berubah.

Sambutlah. Saya tahu ia menyebalkan. Tahap janggal menghisap. (Tetapi mereka) akan menjadi makanan komedi kehidupan dewasa anda. Anda akan melihat ke belakang dan menjadi seperti, “Saya comel walaupun saya kelihatan seperti tomato.” Tidak mengapa. Anda memerlukan sedikit itu untuk menjadikan anda orang yang baik apabila anda membesar.

WARNA HARI INI HARI 2017

15.15.201501:10

Saya melihat semula gambar dan saya suka, “Apa yang kita buat?” Perkara-perkara yang kami cuba, terutama ketika kami melakukan “One Tree Hill,” yang begitu spesifik pada masa ini – mereka memberikan saya gegaran apabila saya melihat foto-foto itu. Ia seperti mimpi ngeri.

Saya telah membuat beberapa kesalahan utama rambut. Saya melihat ke belakang dan saya seperti, “Siapa yang membiarkan saya keluar dari rumah seperti itu?” Tetapi anda tahu, ekspresi diri. Evolusi. Semuanya baik sahaja.

Sekiranya saya dapat bercakap dengan diri saya yang lebih muda, saya akan berkata, “Berhenti bimbang tentang definisi orang lain kerana anda sudah ada.”

Seperti yang diberitahu kepada Emily Sher pada hari ini. Wawancara ini telah diedit dan dipelopori untuk kejelasan.