Set penjajah kegemaran kegemaran ini dijual sekali dalam satu minit

Apakah penawar utama untuk kulit musim sejuk yang membosankan? Sebuah arsenal membeli kecantikan yang merangsang sinar!

Ia semua bermula dengan kulit anda dan rutin penjagaan kulit yang hebat, sudah tentu, tetapi losyen dan ramuan sahaja tidak akan melakukannya. Di sinilah penyerang menyerang.

Untuk itu, cerah, dari cahaya dalam, anda perlu mencuba penyapu. Dan Bobbi Brown Shimmer Brick ($ 48), serbuk lima-bayangan superfine yang berkilat, superfine, mempunyai lapan pujian dan jutaan penganut.

Bobbi Brown Shimmer Brick, $ 48, Sephora

Bobbi Brown

Hanya terdapat beberapa produk legenda yang disukai oleh pro solek dan pemula, memenangi anugerah yang tidak terkira banyaknya dan berdiri ujian masa dalam apa yang seringkali dapat merasakan industri yang didorong oleh trend. Ini adalah salah satu daripada mereka. Status kultus klasiknya setanding dengan Maybelline Great Mascara Mascara, Nars Orgasm Blush, La Mer Crème De La Mer Krim Pelembap dan Clé de Peau Concealer. Dan seperti ruang tamu yang lain, kompak ini benar-benar hidup sehingga gembar-gembur.

Menambah perbezaannya adalah hakikat bahawa ia telah memegang tempat teratas pada senarai penjual jenama sejak membuat debutnya pada 2003. Dan popularitinya terus melonjak. Hari ini, hampir 15 tahun kemudian, satu dijual di suatu tempat di dunia setiap minit!

Bukannya kita terkejut. Illuminator ikonik ini terdapat dalam lima variasi warna berbeza (gangsa, mawar, kuarza merah jambu, kuning air dan nektar), yang bermaksud ada warna yang tepat untuk anda, ibu anda, sahabat baik anda, sepupu anda … anda mendapat gambar.

Dan sementara itu sudah tentu tidak murah – dengan warna-warna yang mengasyikkan dan kesan fokus lembut – para peminat mengatakan ini pelangi suci-peminat bernilai baik pelaburan.

Perlu di sekeliling sebelum anda membuat keputusan? Di bawah adalah rumus bercahaya untuk setiap anggaran.

Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Palette, $ 40, Nordstrom

Nordstrom

Wet n Wild MegaGlo Sorotan Palet, $ 15, Amazon

Amazon

L’Oreal Paris Benar Padanan Lumi Glow Palet Sorotan Tinggi Palung, $ 12, Amazon

Amazon

Revlon Highlighting Palette, $ 7, Amazon

Amazon

e.l.f. Illuminating Palette, $ 6, Amazon

Amazon

Artis solek Bobbi Brown tidak percaya dalam kontur atau kekurangan

Nov.06.201702:24