Sentiasa kehilangan barang dalam beg anda? Cuba lampu dompet automatik ini

Anda tahu gerudi: Anda sudah bersedia untuk pulang ke rumah supaya anda membuka dompet anda untuk mencari kunci anda. Anda menggali dengan buta, berasa, tahu bahawa mereka berada di sana, berharap mereka berada di sana … tunggu, mereka ada di sana betul? Serangan panik, peluh tangan peluh seperti yang anda sengaja melalui poket sehingga akhirnya anda merasakan logam sejuk biasa di hujung jari anda. Jika hanya anda dapat melihat dengan jelas apa yang ada dalam dompet anda dan elakkan semua tekanan ini!

Hoda dan Jenna cuba alat untuk membantu anda mencari perkara dalam dompet anda

05.05.201800:58

Penyelesaian? The SOI Purse Light, sebuah lampu automatik yang ramping yang duduk di dalam dompet anda dan diaktifkan oleh medan tenaga di tangan anda – bukan hanya gerakan – yang menghalangnya dari sengaja menyala di dalam beg anda. Apabila anda membuka beg anda, lampu menyala, dan apabila anda mencari apa yang anda cari dan menutupnya, cahaya dimatikan sendiri, tiada suis diperlukan. Lampu buatan Jerman berjalan pada bateri AAA, dan juga boleh digunakan sebagai lampu perjalanan.

Ulasan mengenai produk di Amazon dan Barang Tidak Biasa sangat positif, dengan seorang commenter mengatakan bahawa ia membelinya sebagai hadiah hadiah untuk isterinya kerana dia membeli sendiri dompet besar, hanya lampu dompet yang super berguna dan dia akhirnya menyukainya!

SOI Purse Light

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

SOI Purse Light

$ 30Barang tidak biasa

Anda boleh membeli satu pek dua untuk $ 60 di Amazon untuk hadiah, jadi anda boleh hadiah satu kepada rakan atau hanya gunakan dalam dua beg tangan yang berbeza.

Kami tidak pasti pembuat tuntutan bahawa wanita menghabiskan 76 hari dari kehidupan mereka mencari dalam dompet mereka adalah benar, tetapi kami bersyukur atas apa sahaja yang menghalang panik kunci yang hilang!