Semua orang Amerika! Lihat majlis penutupan Pasukan USA mencari Olimpik Musim Sejuk 2018

Undur ke Sukan Olimpik Musim Sejuk telah bermula!

Dengan hanya 100 hari sahaja sehingga perlawanan bermula di Pyeongchang, Korea Selatan, pada 9 Februari, Jawatankuasa Olimpik Amerika Syarikat dan Polo Ralph Lauren melancarkan pakaian seragam resmi yang akan dipakai oleh Team USA pada upacara penutupan.

Sekumpulan Olympians, termasuk pemenang pingat emas, Jamie Anderson, dihentikan oleh pameran TODAY untuk mendedahkan ensemble.

Olympian Jamie Anderson models Team USA's official closing ceremony uniform for the 2018 Winter Games.
Olimpik Jamie Anderson memakai seragam rasmi penutupan rasmi Team USA untuk Sukan Musim Sejuk 2018. NBCUniversal

Sesuai dengan gaya tandatangan Polo Ralph Lauren, pakaian seragam penutupnya adalah berani, penuh dan semua orang Amerika, menggabungkan “rujukan reka bentuk artisan tradisional dengan fabrikasi moden dalam semangat patriotik merah, putih, dan biru,” menurut kenyataan akhbar.

Pasukan Sukan Olimpik dan Paralimpik A.S. akan memakai jaket putih di bawah jaket putih, yang dilukis dengan simbol kuda Polo Ralph Lauren ikonik, logo Pasukan Olimpik A.S. dan bendera Amerika pada lengan, yang ditunjukkan di sini oleh pingat perak perak gaya bebas Gus Kenworthy.

Olympian Gus Kenworthy models Team USA's official closing ceremony uniform for the 2018 Winter Games.
Olimpik Gus Kenworthy model seragam rasmi penutupan Team USA untuk Sukan Musim Sejuk 2018. NBCUniversal

Ensemble patriotik juga termasuk sweater berinternet yang diilhamkan dalam penyekatan warna merah, putih dan biru, diakses dengan bandana cetak bendera Amerika. Pakaian seragam itu juga mempunyai seluar dua bulu dengan jalur merah tebal di sebelah.

NBCUniversal

Untuk kehangatan tambahan, ensemble termasuk sarung tangan wol dan topi yang sepadan, kedua-duanya dihiasi dalam corak merah, putih dan biru musim sejuk. Akhirnya, Team USA akan memakai sepatu bot suede yang sesuai dengan tali merah, dimodelkan oleh Olympian Maia Shibutani.

Olympian Maia Shibutani models Team USA's official closing ceremony uniform for the 2018 Winter Games.
Olimpik Maia Shibutani memakai seragam acara penutupan rasmi Team USA untuk Sukan Musim Sejuk 2018. NBCUniversal

Ini adalah kali keenam Polo Ralph Lauren telah menjadi jurujual rasmi untuk pasukan A.S., dan mereka telah menyempurnakan dengan sempurna mempamerkan sporty namun meletakkan bersama-sama melihat upacara penutupan. Ahli-ahli Team USA pasti akan menjadi sangat selesa – dan bergaya – ketika mereka berjalan di perbarisan akhir!

Bagi semua kita bukan-Olympians, Team USA Collection akan tersedia mulai Disember di pilih kedai Ralph Lauren dan Polo Ralph Lauren, serta online.

Buat masa ini, undur terus berlanjutan!