‘Semua badan patut dirayakan’: Model model bersaiz plus dalam kalendar baju renang

Saiz besar models pose for a new swimsuit calendar.
Model bersaiz plus menimbulkan kalendar baju renang baru. Hari ini

Sekumpulan wanita keluar untuk membuktikan bahawa angka yang kurus bukanlah satu-satunya yang tergolong dalam kalendar baju renang. 

Swimsuits For All All, syarikat baju renang saiz Plus, bekerjasama dengan blogger fesyen Gabi Gregg dan sekumpulan model untuk menghasilkan kalendar baju renang mereka sendiri untuk musim panas, menunjukkan bahawa badan “bikini-ready” datang dalam pelbagai bentuk dan saiz.

“Saya rasa semua badan perlu diraikan,” Gregg memberitahu TODAY.com. “Kecantikan datang dalam pelbagai bentuk.”

Idea ini pada asalnya muncul selepas Sports Illustrated mengeluarkan isu baju renang pada bulan Februari. Moshe Laniado, presiden Swimsuits for All, mendengar khabar angin bahawa penutup tahun ini mengenai isu tahunan popular majalah ini akan menampilkan wanita yang curvy, tetapi sebaliknya, ia menampilkan tiga model yang sangat nipis.

SwimsuitsForAll.com
Hari ini

“Apabila isu itu keluar dan itu tidak berlaku, kami kecewa dan memutuskan untuk melakukan pemotongan kalendar kami sendiri mengenai idea bahawa wanita yang curvy – dan semua wanita – seksi dalam pakaian renang dan seksi kepada lelaki,” kata Laniado.

Tidak lama kemudian, syarikat pakaian renang itu menuju ke pantai-pantai Turks dan Caicos dengan Gregg dan model-model plus Robyn Lawley, Jada Sezer dan Shareefa J untuk membuat kalendar mereka sendiri. Kumpulan ini juga mencipta cover baju renang Sports Illustrated 2014 untuk menunjukkan apa yang mungkin berlaku.

Dari left to right: Jada Sezer, Robyn Lawley, Shareefa J, GabiFresh.
Hari ini

“Saya fikir perlu ada lebih banyak penerbitan dan kempen supaya orang dapat melihat perkara ini dan berfikir ‘Wah, saya kelihatan seperti wanita ini dan mereka berasa yakin dan seksi dan mereka menggambarkan bentuk badan saya,'” kata Sezer dalam satu kenyataan. video belakang dari pemotretan.

Bertajuk “Sexy at Every Curve,” kalendar percuma merangkumi Mei hingga September tahun ini. Ia berlangsung secara langsung pada 27 Mei di laman web Swimsuits For All dan telah dilihat kira-kira 20,000 kali.

SwimsuitsForAll.com
Hari ini

“Sambutan amat menakjubkan,” kata Gregg. Dan dengan respon yang begitu popular, Laniado membayangkan kalendar setahun mungkin kemungkinan.

“Sambutan itu sangat positif,” katanya. “Kami telah benar-benar terkejut dengan cara menyokong media, wanita dan lelaki mengenai konsep” Sexy at Every Curve “, menggalakkan bahawa mempunyai keluk tidak bermakna anda tidak boleh melihat dan merasa seksi dalam baju renang.”