Semua akhir musim panas tawaran anda perlu tahu tentang sekarang

Tidak banyak mencintai akhir musim panas. Pendekatan Hari Buruh bermakna hari yang lebih pendek, malam yang lebih sejuk – dan ancaman membongkar kot musim sejuk yang bengkak dari belakang almari anda.

Tetapi ada satu sebab untuk tersenyum: Menjelang musim panas, banyak peruncit membuka pintu untuk diskaun dan tawaran utama. bersukacita!

Jadi apa sahaja yang anda lakukan beberapa minggu terakhir musim ini, HARI INI mahu anda melakukannya dalam gaya (dan, tentu saja, untuk diskaun). Berikut adalah beberapa akhir jualan musim panas terbaik yang anda boleh memanfaatkan sekarang, serta item kegemaran TODAY Style dari setiap.

Nordstrom

Jualan Ulang Tahun Nordstrom mungkin telah berakhir, tetapi masih terdapat banyak tawaran hebat yang perlu dilakukan. Kini, mereka mengambil 40 peratus daripada markdown baru dalam kasut wanita. Kami suka slaid mustard ini dari Top untuk $ 42. Kami semua tahu bahawa kasut putih tidak akan berada di mana-mana masa tidak lama lagi, dan sekarang anda boleh menyimpan pada keperluan untuk jatuh seperti flat ballet dan booties.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Cluster Sneaker, $ 24, Top

Putih Top sneaker
hadapan

Sheila Dilipat Ballet Flat, $ 69, Nordstrom

Dilipat ballet flats

Bootie ‘Greer’ oleh Jack Rogers, $ 130, Nordstrom

Jack Rogers Bootie

bop

Kami tidak perlu sebab untuk membeli kasut sepasang atau beg yang hebat, tapi bop hanya memberi kami lebih daripada 400 alasan dalam bentuk jualan epik di laman web ini sekarang. Sama ada anda mencari untuk menjaringkan sepasang slaid paling panas musim panas atau stok pada booties untuk musim sejuk, anda boleh mendapatkan diskaun sehingga 75 peratus. Anda juga boleh mendapatkan penghantaran dan penghantaran percuma selama dua hari apabila menggunakan akaun Amazon Prime anda. Sementara itu, kami hanya mendapat mata untuk beg mereka yang sangat murah!

Studio 33 Backpack, $ 52, bop

Backpack

Pasar Dunia

Jika anda berada di pasaran untuk beberapa hiasan rumah baru, World Market perlu menjadi perhentian seterusnya anda. Anda boleh mendapatkan diskaun pada perabot seperti sofa kelabu moden ini atau membiarkan bantal membuang bordir ini menambah warna ke ruang tamu anda. Sekiranya anda sedang mencari meja tepi katil yang hebat, ia benar-benar tidak menjadi lebih baik daripada petak kayu perindustrian ini – dan berita hebat ialah 50 peratus!

Aiden Nightstand, $ 100, Pasar Dunia

Aiden Nightstand
Pasar Dunia

H & M

Semua orang tahu H & M adalah tempat yang bagus untuk menjaringkan bajet seperti perancang untuk harga yang rendah. Kini, mereka mempunyai jualan 80 peratus daripada segala-galanya di kedai dan dalam talian. Mereka mempunyai bantal chic throw untuk $ 3, camisole berlipat bergaya untuk $ 5 dan juga pakaian buaya merah jambu yang menggemaskan untuk kanak-kanak untuk $ 4. Kami juga mengalir di atas selipar strappy ini yang akan menjadi sempurna untuk perkahwinan jatuh dan jaket denim ini yang boleh dipakai sepanjang tahun.

Sandal hitam yang menawan, $ 13, H & M

Strappy sandals

Jaket Denim Denim, $ 25, H & M

H & M Denim

Patagonia

Hentikan apa yang anda lakukan: Patagonia mempunyai jualan 50 peratus sehingga 23 Ogos. Ini termasuk lelaki, wanita, kanak-kanak dan peralatan. Apa cara yang lebih baik untuk mempersiapkan untuk bulan-bulan yang lebih sejuk daripada dengan stok pada jaket bulu untuk $ 65 dan sarung tangan bayi yang terlindung untuk $ 19? Kami suka tote klasik ini.

Patagonia Headway Tote, $ 59, Patagonia

Patagonia Tote

Backcountry

Backcountry mungkin tidak begitu terkenal dengan jenama lain yang disebutkan, tetapi itu tidak bermakna ia bukan sekadar yang baik. Backcountry memberi tumpuan kepada pakaian dan gear untuk orang luar (berfikir Patagonia, Utara Wajah, Marmot dan Arc’teryx), tetapi anda mungkin terkejut dengan koleksi booties Frye dan baju renang Solid dan Striped. Buat masa ini mereka mempunyai jualan luar biasa selama 50 peratus!

Kamik Olivia Rain Boot, $ 22, Backcountry

Tentera laut rain boots

Sunglass Hut

Jika anda fikir cermin mata hitam tidak tertakluk kepada jualan bermusim, fikirkan semula. Sunglass Hut sedang mengakhiri jualan kelulusan musim di mana pasangan dari Burberry, Dolce & Gabanna dan Prada hampir 50% off! Kami sukakan warna Ralph Lauren yang besar ini dengan harga $ 90 dan trend ini naik emas Michael Kors untuk $ 100. Mencari sesuatu di jualan super? Pengawal Ralph Lauren ini hanya $ 65!

Ralph oleh Ralph Lauren Gold Aviator Sunglasses, $ 65, Sunglass Hut

Emas Ralph Lauren Sunglasses

Uniqlo

Sekiranya anda tidak tahu syarikat Jepun Uniqlo, anda harus. Pakaian mereka berfungsi, moden, berpatutan, dan selalu di-trend. Kini mereka mempunyai penjualan musim panas pada hampir semua di laman web mereka, termasuk item untuk jatuh. Malah mereka yang paling laris menjual dan jaketnya adalah $ 30! HARI INI Ibu bapa suka koleksi baru ini, boleh didapati dalam dua saiz, manakala Gaya TODAY merosot ke atas topeng ini yang boleh ditukar.

Kelahiran Crewneck Long Sleeve Bodysuit, $ 4, Uniqlo

Bayi outfits

T-Shirt Bahu Off Wanita, $ 6, Uniqlo

Uniqlo women's top

Eloquii

Sekiranya terdapat satu jenama TODAY Style tidak dapat mencukupi, itu adalah Eloquii bersaiz tambah. Dari but pada gelang, mereka mempunyai semua yang anda perlukan untuk pejabat, hujung minggu dan seterusnya. Dan sekarang, menggunakan kod itu SATU HARI, anda boleh mengambil 50 peratus daripada tiga item, 40 peratus dari dua item dan 30 peratus daripada satu item.

Di samping itu, bahagian mereka mempunyai bahagian yang menakjubkan yang akan berfungsi sepanjang tahun, seperti jumpsuit luar bahu dan skirt pinstripe ini. Kita tidak boleh mendapatkan cukup skirt bertekstur ini untuk jatuh.

Skirt Patch Berwarna Tekstur, $ 33, Eloquii

Eloquii patchwork skirt

ASOS

Pelepasan akhir sehingga 70 peratus off? Kenali kami. Kami sudah menyukai ASOS untuk pilihan fesyen ke hadapan dan tag harga yang berpatutan. Tetapi kini jaket denim hitam ini adalah $ 56 dan flat ballerina suede ini adalah $ 26, ia mungkin tempat kegemaran kami. Datang jatuh, seluar jeans $ 20 ini akan berada di mana-mana sahaja.

KIMMI Boyfriend Jeans dengan Raw Hem Turn-up, $ 20, ASOS

Teman lelaki Jeans

Antropologi

Pada gaya TODAY, kami sentiasa mengupas antropologi untuk kesepakatan. Jenama bohemia yang mahal mempunyai pelbagai jenis perhiasan, pakaian dan hiasan rumah yang terbaik, dan kini semua 30 peratus tambahan! Ini tuala teh $ 19 dan pembuka botol $ 13 ini adalah apa yang anda perlukan untuk mencerahkan dapur anda pada bulan-bulan musim sejuk yang lebih gelap. Dan cerahlah beg tangan anda dengan beg solek yang jelas ini!

Artis Atelier Makeup Bag, $ 7, Anthropologie

Jelas makeup bag

Mencari lebih banyak tawaran? Semak siaran jualan ini dari awal bulan Ogos dan semak semula untuk kemas kini lebih lanjut apabila minggu berjalan!