Seluar jeans yang jelas, plastik adalah yang paling teruk sepanjang masa

Berikut adalah soalan yang kami temui diri kami bertanya baru-baru ini … apa yang berlaku kepada pasangan jins denim purata anda?

Kami tidak fikir ia akan menjadi lebih teruk daripada seluar jeans lumpur palsu Nordstrom.

Tapi kemudian Top pergi dan melakukan ini.

Teratas's clear jeans
Teratas

Di dunia fesyen, sampul surat itu terus dipertingkatkan dan lebih lanjut untuk apa yang kita boleh panggil “jins.” Adakah mereka juga jins jika tidak ada denim? Oh budak lelaki, sekarang kita ada eksistensi.

Adakah anda akan membayar $ 425 untuk seluar jeans lumpur palsu dari Nordstrom?

Apr.26.201701:19

The, um, celana yang kini dijual di laman web Top di kedua-dua di A.S. dan U.K., biasanya runcit untuk $ 100. Ya, $ 100 untuk membalut kaki anda dalam beg Ziploc.

Jelas pants
Teratas

Penerangan dalam talian mengatakan, “Fikirkan di luar kotak dengan seluar jeans jernih plastik yang jelas – dijamin untuk mendapatkan orang bercakap.”

YANG BERKAITAN: Apakah yang dimaksudkan dengan jahitan kecil pada jins? Terdapat satu tujuan!

Nah, Top pasti betul tentang itu. Mereka telah menghantar Internet menjadi kegilaan dengan kebanyakan orang bertanya-tanya … kenapa?

Oh, dan soalan lain, bagaimana anda? bersih seluar jeans seperti ini? Anda pasti tidak boleh mencuci mereka di mesin dan pembersihan kering mungkin akan mencairkan mereka. Peruncit mempunyai jawapan: “Lap bersih sahaja.”

Jeans plastik datang semenjak selepas Top menjadi tajuk utama untuk seluar jeans lutut yang jelas. Jadi apa yang mungkin boleh datang seterusnya? Tolong jangan katakan baju plastik yang jelas.

‘Jelas Ibu Lutut-Jeans’: Adakah mereka lutut lebah dalam fesyen?

Mac.15.201702:21