Seluar jeans panel jelas di atas mungkin menjadi yang paling teruk sepanjang masa

Pasangan asas seluar jeans telah melalui banyak lelaran dalam beberapa dekad yang lalu – beberapa lebih baik daripada yang lain – tetapi kita belum melihat sepasang agak seperti ini dari Top.

Jenama fesyen pantas direka sepasang celana jadi, unik, internet menjadi liar sebagai tindak balas.

‘Jelas Ibu Lutut-Jeans’: Adakah mereka lutut lebah dalam fesyen?

Mac.15.201702:21

Jeans yang dipersoalkan disebut “Clear Panel Mom Jeans.” Beberapa tahun yang lalu, “seluar jeans ibu” mungkin telah memberi kita jeda, tetapi kita telah mendapat ketakutan kita terhadap pinggang tinggi dan cahaya bilas. Ia adalah “panel yang jelas” yang telah kita bicarakan.

YANG BERKAITAN: Apakah yang dimaksudkan dengan jahitan kecil pada jins? Terdapat satu tujuan!

Teratas Panel Jeans
Seluar jeans yang dipotong ini menyebabkan kacau di internet!Teratas

Daripada memaparkan kawasan yang bermasalah atau lutut berjumbai seperti beberapa gaya trendi, pasangan ini mempunyai persegi panjang plastik yang jelas pada kedua-dua lutut. Mereka seperti tingkap kecil untuk sendi kaki anda supaya mereka dapat melihat dunia dan dunia dapat melihat mereka … jika itulah jenis perkara yang anda ke dalam.

Seluar jeans ini sesuai untuk seseorang yang sedikit sedar tentang bahagian atas anak lembu mereka tetapi benar-benar mahu mempamerkan semua kerja keras yang diletakkan di dalamnya diukir,.

MOTO Clear Panel Mom Jeans
Begitu berguna untuk apabila anda ingin menunjukkan lutut anda dengan cara yang sederhana, dilindungi! Teratas

Dalam sentuhan yang lebih mengejutkan, seluar jeans ini kelihatannya boleh dicuci oleh mesin. Kami menganggap anda perlu membersihkan satu kawasan tertentu dengan Windex.

Seluar jeans itu dijual di Top dan Nordstrom seharga $ 95 dengan Nordstrom menerangkan celana dengan berkata, “panel plastik licin telanjang lutut anda untuk rasa futuristik.” Lihat: Masa depan adalah di sini – dan lutut adalah masalah besar!

BERKAITAN: Inilah sebab mengapa seluar jeans anda mempunyai poket tambahan – dan apa yang perlu dimasukkan ke dalamnya

Ulasan di laman web Nordstrom (di mana seluar jeans telah mengangkat 4.8 dari 5 bintang yang mengagumkan) datang dengan banyak kegunaan untuk perincian plastik, termasuk papan padam kering mudah alih untuk menulis peringatan dan senarai kedai runcit – hanya brilian.

Banyak pengguna Twitter juga menyatakan perasaan mereka tentang kreasi yang membingungkan ini.

Seorang pengguna menyalahkan remaja.

Satu lagi menegaskan semula apa perbualan yang ada di sekitar mencipta seluar jeans ini. “

Dan satu pengguna juga menimbulkan hipotesis bahawa duds ini hanya boleh menjadi penciptaan “SNL” watak Stefon, kerana mereka benar-benar mempunyai semuanya.

Terima kasih, Atas, untuk mencipta jins kami tidak pernah tahu yang kami perlukan.

Loading...