Seluar jeans Oprah adalah kegemaran Make Up Ambush

Naikkan tangan anda jika anda berada dalam usaha yang tidak berkesudahan untuk mencari pasangan yang sempurna jeans: sesuatu yang menyerupai bentuk anda, kelihatan hebat dengan segala-galanya dan memakai memakai selepas memakai.

Oprah Winfrey mendapatnya, dan dia berkata dia menjumpai seluar jeans yang tidak pernah gagal. Jenama denim kegemarannya ialah NYDJ, dia mendedahkan dalam wawancara baru-baru ini dengan InStyle.

“NYDJ sesuai dengan keluk saya dengan sempurna,” katanya kepada majalah. “Seluar jeans ini membuat saya kelihatan dan merasakan satu saiz lebih kecil.”

Seluar kegemaran Oprah sangat popular di sini pada HARI INI juga. NYDJ (yang pada asalnya berdiri untuk Bukan Jeans Daughter Anda) adalah salah satu jenama pergi untuk kami untuk Ambush Makeovers!

Seluar jeans ini dikenali kerana patut melangsingkan badan mereka. Mereka direka bentuk untuk mengangkat dan menempel di tempat yang betul, dan mereka datang dalam pelbagai luka dan mencuci, dalam kedua-dua saiz lurus dan tambah.

Mereka juga cenderung mempunyai pinggang pinggang tinggi, yang hampir selalu diterjemahkan menjadi siluet yang lebih rata.

Sebagai laman web syarikat meletakkannya, “Pasangan jeans yang betul boleh mengubah bukan sahaja bagaimana rupa anda, tetapi juga bagaimana perasaan anda.”

Amen untuk itu!

Berikut adalah beberapa jeans NYDJ kegemaran kami.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

NYDJ Marilyn seluar jeans lurus di Heyburn mencuci

$ 129Nordstrom

NYDJ Marilyn meregangkan seluar jeans lurus di Cooper

$ 109Nordstrom

NYDJ Alina berwarna jean kurus

$ 90Nordstrom

Curves 360 oleh NYDJ legging denim dipahat

$ 119Nordstrom

NYDJ Barbara stretch boot jeans

$ 109Nordstrom

NYDJ Isabella stretch jeans jeans

$ 83Nordstrom

NYDJ Millie pull-on stretch leg jeans jeans kurus

$ 99Nordstrom

NYDJ seluar jeans teman lelaki regangan

$ 129Nordstrom