Saya ketagihan minyak muka malam ini (dan begitu juga Duchess Kate!)

Saya akan mengakuinya: Saya seorang penari bersiri ketika datang ke penjagaan kulit. Saya tidak boleh melakukan!

Sebagai seseorang yang sering menulis lotion, serum dan minyak muka, saya terus mencuba produk baru. Saya tahu apa yang saya tidak suka – barang-barang yang berbau bahan kimia, senjata yang merasakan berminyak, apa sahaja yang membuatkan saya keluar – dan juga apa yang saya suka. Biasanya ini bermaksud sesuatu yang agak semulajadi dan mudah digunakan, tetapi saya menggunakan istilah “cinta” dengan ketara.

Sehingga saya bertemu dengan jiwa saya, Beauty Elixir Kecantikan Beuti Skincare, iaitu 98 peratus organik dan entah bagaimana membantu saya bangun dengan kulit yang bersinar. Jauh bagi saya untuk mempersoalkan keberkesanannya. Lagipun, tiada yang lain selain Catherine, Duchess of Cambridge, ratu rambut berkilat dan kulit tanpa cacat, bersumpah dengannya, menurut Beauti. Sekarang, saya komitmen produk yang ditukar.

Kecantikan Sleep Elixir, $ 65, Credo

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Beauti Sleep Elixir

$ 65Credo

Ia menjadi bahagian penting dalam upacara malam saya, yang sering saya pasangkan dengan balsem Tidur Ketat Farmacy. Ia seperti mencelupkan wajah anda ke dalam baldu yang paling mewah dan kulit anda hanya menyerapnya. Oh, dan yang terbaik? Anda akan mengenali hampir semua bahan yang disenaraikan: minyak bran, chamomile, limau, kulit jeruk, minyak biji bunga matahari, minyak primrose petang dan halia, antara lain.

Ini adalah cinta sejati saya, tetapi jika anda mencari pilihan lain, terdapat beberapa lagi wira yang akan pergi jauh.

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate, $ 46, Nordstrom

Kiehl’s Daily Reviving Concentrate

$ 46Nordstrom

Weleda Iris Hydrating Night Cream, $ 22, Dermstore

Weleda Iris Hydrating Night Cream

$ 22Dermstore

Karin Herzog Vita-A-Kombi dengan AHA, $ 75, Dermstore

Karin Herzog Vita-A-Kombi dengan AHA

$ 75Dermstore

Dermalogica AGE Smart Repair Overnight Serum, $ 65, Dermstore

Dermalogica AGE Smart Repair Overnight Serum

$ 65Dermstore

FRESH Peony Brightening Night Treatment Mask, $ 82, Sephora

Masker Perawatan Malam Pencegahan Peony FRESH

$ 82Sephora

Cara membaca label produk kecantikan: Bahan dan simbol untuk mencari

Januari.19.201603:58